Anasayfa Haber Bülten HUAWEI’in İlk Kare Ekranlı Akıllı Saati Watch Fit 3 Türkiye’de Satışta

HUAWEI’in İlk Kare Ekranlı Akıllı Saati Watch Fit 3 Türkiye’de Satışta

Huawei, tüketicilerin sağlık ve kişisel tarzlarına olan ilgilerini göz önünde bulundurarak HUAWEI Watch Fit 3’ü Türkiye’de satışa sundu. Bu akıllı saat, sağlık ve stil bilincine sahip kişiler için tasarlanmış olup, giderek daha popüler hale gelen “fitstyle” yaşam tarzını yansıtıyor.

HUAWEI Watch Fit 3, yeni ve yenilikçi kare tasarımıyla dikkat çekiyor. Sadece 9.9 mm kalınlığında ve 26 gram ağırlığındaki bu saat, ince ve hafif tasarımı sayesinde tüm gün rahatlıkla kullanılabiliyor. Saatin 1,82 inç AMOLED ekranı, 1.500 nit parlaklık ve 347 ppi çözünürlüğe sahip olup, görselleri çarpıcı netlik ve ayrıntılarla sunuyor. Hibrit yapısı sayesinde ekran, saati daha ince ve zarif hale getirirken, Huawei’nin tasarım ve işlevsellik konusundaki üstün başarısını da ortaya koyuyor.

Saatin tasarımında odaklı bir yaklaşımla sun-brushed taca yer veriliyor. “Odaklanmış tasarım” konsepti ile bu taç, saatin en dikkat çekici parçası olup, kullanım kolaylığı sağlıyor. Dergi tarzı ekran görüntüsü ve kart tarzı liste, saat arayüzünü daha şık, net ve okunması kolay hale fetiriyor. Kullanıcılar, büyük yazı tipleri sayesinde önemli bilgileri daha net görebilirler.

HUAWEI Watch Fit 3, günlük kıyafetlere uyacak çeşitli renk ve kayış seçenekleri sunuyor. Siyah, Pembe, Yeşil ve Beyaz renklerde floroelastomer kayışlar, hafif ve rahat olup, çabuk kurur. Beyaz kayış deri malzemeden yapılmış olup, her durumda şık bir görünüm sunuyor. Gri kayış ise ayarlanabilir olup, aktif kullanıcılar için uygun. Tüm kayışlar kolayca değiştirilebilir ve kişisel tarza göre özelleştirilebilir.

Kullanıcılar, iOS ve Android cihazlar ile uyumlu olan Huawei Sağlık uygulaması sayesinde saat yüzlerini kişiselleştirebilirler. HUAWEI Watch Fit 3, kullanıcı ile cihaz arasındaki etkileşimi artıran üç yeni saat yüzü sunar. Bu saat yüzleri, işlevsellik, eğlence ve modayı harmanlayarak kullanıcıların kendilerini ifade etmelerini sağlıyor.

Yeşil, Gri, Siyah, Pembe ve Beyaz renk seçeneklerinin yanında, kauçuk, naylon ve deri kayış varyantlarına sahip Watch Fit 3 akıllı saatler, Huawei Online Mağaza üzerinde 4.499 TL fiyatla satışa sunuluyor. İlk satış dönemine özel olarak Huawei Online Mağaza siparişlerinde özel olarak yanında 699 TL değerinde ek saat kayışı, 300 TL sepet indirimi hediye olarak sunuluyor. Vade farksız 3 taksit imkanı yanı sıra, AFIT3PR kupon koduyla 300 TL daha indirim yapılabiliyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version