Anasayfa Haber Call of Duty: Black Ops 6 Resmen Onaylandı

Call of Duty: Black Ops 6 Resmen Onaylandı

Call of Duty: Black Ops 6

Activision, COD serisinin bu yıl gelecek olan oyununu Call of Duty: Black Ops 6 olarak resmen duyurdu. Oyun hakkında detaylar ise Haziran ayındaki büyük Xbox Games Showcase etkinliğinin ardından yayınlanacak olan Call of Duty: Black Ops 6 Direct ile dünyayla paylaşılacak.

Bir teaser sitesi ve bazı sızıntılar Call of Duty: Black Ops 6’nın ortaya çıkışının yakın olduğunu ima ediyordu. Özellikle teaser web sitesi thetruthlies.com, gelecek oyunun tonuna dair ipuçları veren birkaç kısa video klip içeriyor. Videolardan birinde, bazı grupların Rushmore Dağı’ndaki Başkanlık taçlarının üzerine “Gerçek Yalan” yazan gözleri bağlayarak bir açıklama yaptığı görülüyor. Sitedeki başka bir teaser’da aynı grubun gözleri bağlı Rushmore Dağı’nın resmini içeren posterler astığı görülüyor.

Söylentiler oyunun Birinci Körfez Savaşı ve civarında geçen tipik karanlık bir Treyarch hikayesi olacağı yönünde. Özellikle 90’ların başındaki genel Körfez Savaşı’na odaklanıp odaklanmayacağını zaman gösterecek. Bu arada oyunun ilk günden Game Pass’e gelip gelmeyeceği de merak konusu.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version