Anasayfa Haber Doom: The Dark Ages, Xbox Games Showcase’de Duyurulabilir

Doom: The Dark Ages, Xbox Games Showcase’de Duyurulabilir

Doom: The Dark Ages Xbox Games Showcase

Birkaç hafta sonra gerçekleştirilecek olan Xbox Games Showcase etkinliğinde Doom: The Dark Ages adlı bir oyununun tanıtılabileceği ileri sürüldü. Insider-Gaming‘den Tom Henderson yeni Doom oyununun ortaçağdan ilham alan bir kıyamet dünyasında geçeceğini söylüyor.

Yeni bir Doom’a ilişkin haberler ilk kez 2023 yılında FTC ile Microsoft arasındaki mahkeme savaşından sızdırılan belgelerin Bethesda ve stüdyoları tarafından planlanan birkaç projeyi ortaya çıkarmasıyla ortaya çıktı. Belgeler, The Elder Scrolls IV: Oblivion ve Fallout 3’ün yeniden düzenlemeleri gibi projelerin yanı sıra, id Software’de 2020 yılında “Year Zero” adlı yeni bir Doom oyununun da geliştirilmekte olduğunu ortaya koydu. Insider-Gaming, Doom: The Dark Ages’in bu süreçte geliştirildiğini söylüyor ve son dört yıldaki gelişimin zaman çizelgesine uygun olduğu ifade ediliyor.

Orta çağ ortamının 2016’daki Doom ve 2020’deki Doom Eternal‘ın bir ön bölümü deneyimi olabileceği ve Doom Slayer’ın iblisler ve meleklerle ilk karşılaşmasıyla ilgili hikayesini anlatabileceği düşünülüyor.

Xbox Games Showcase, 9 Haziran tarihinde Xbox, Bethesda ve Activision Blizzard stüdyolarından yeni oyunların gösterilmesiyle başlayacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version