Anasayfa Haber Samsung Galaxy Watch 7 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Watch 7 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung, Watch 7 serisini Temmuz ayında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Bu tanıtımdan önce Samsung Galaxy Watch 7 Ultra modelinin tasarımı ortaya çıktı. Cihazın ekranı ve döner çerçevesi dairesel kalırken gövde oval kenarlı kare bir tasarıma sahip.

Samsung Galaxy Watch 7 Ultra EkranAyrıca görüntülerde normal güç ve geri düğmelerinin yanında üçüncü bir yuvarlak düğme görülüyor. Bu yeni düğmenin işlevi hakkında bir bilgimiz henüz yok. Daha önceki raporlar yeni yongaya, daha uzun pil ömrü ve kan şekeri izleme özelliklerine işaret ediyordu.

Ancak bu değişikliklerin tüm Watch 7 modellerinde olup olmayacağı kesin değil. Önümüzdeki aylarda yapılacak tanıtımda seri hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağımız kesin. Peki siz Samsung Galaxy Watch 7 Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz?

2 Yorumlar

  1. IOS sistemle de artık doğru düzgün çalışmalı. Zaten bir işe yaradığı yok bari EKG gibi sistemleri en azından tam desteklesin. Saatleri apple dan güzel ancak gel gör ki, samsung olmazsa şunu açmam bunu açmamm diyo

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version