Anasayfa Haber Fitbit Versa 2 Duyuruldu

Fitbit Versa 2 Duyuruldu

Fitbit Versa 2

Yeni özellikleri ve tasarımı ile Fitbit Versa 2 akıllı saat tanıtıldı.

Fitbit Versa 2, bütünleşik mikrofon ile kullanabileceğiniz dahili Alexa yapay zeka asistana sahip ilk Fitbit akıllı saat modeli. Böylece Alexa’dan bir antrenmana başlamasını, en yakın spor salonunu bulmasını veya bir avokadoda kaç kalori olduğunu sorabiliyorsunuz.

Saatte bulunan Fitbit Pay ise telefonunuzu kullanmadan NFC ödemeler yapmanıza olanak sağlıyor. Tabii ki bu özellik ülkemiz kullanıcılarını pek ilgilendirmiyor.

Spotify desteği ise müziğinizi akıllı saatinizden kolayca kontrol etmenize izin veriyor. Cihazınızda müzik depolayıp depolamayacağınız konusu ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Sleep Score (Uyku Puanı) özelliği kalp ritminizi, huzursuzluğunuzu, uyanık kaldığınız zamanı ve uyku evrelerinizi baz alarak bir puan ortaya koyuyor. Akıllı uyandırma ise tüm Fitbit akıllı saatlerle geliyor ve makine öğrenimi ile sizi en uygun zamanda uyandırıyor. Sleep Mode (Uyku Modu) ise siz uyurken ekranı kapatıyor. Son olarak, bir de Estimated Oxygen Variation Graph (Tahmini Oksijen Değişimi Grafiği) özelliği sunuluyor. Daha iyi uyku takibi isteyenler ise Fitbit Premium üyesi olarak tüm aktivite verilerini daha detaylı görebilecek.

Versa 2 karbon kasalı siyah, bakır roze alüminyum kasalı petal ve sis grisi kasalı duman renk seçeneklerine sahip. Bu modeller 199.95 dolar fiyat etiketi taşıyor. Ek olarak, 229.95 dolar fiyatla Special Edition seçenekler de mevcut. Ürünlerin çıkış tarihi ise 15 Eylül.

İlginizi çekebilir: Akıllı Saat Piyasasında Apple Watch Liderliğini Koruyor