Anasayfa Haber One UI Ana Ekranı Güncellemesi, 2.1 Sürümündeki Hataları Gideriyor

One UI Ana Ekranı Güncellemesi, 2.1 Sürümündeki Hataları Gideriyor

Yeni Samsung One UI Ana Ekranı güncellemesi, One UI 2.1 ile birlikte can sıkıcı hale gelen duvar kağıdı döndürme hatalarını gideriyor.

Samsung, Galaxy S20 serisinin tanıtımı sonrasında Galaxy S10 ve Note 10 serisine Onu UI 2.1 arayüzünü getirmişti. Bu güncelleme, şirketin 2019’da çıkarttığı amiral gemisi telefonları için Galaxy S20 özellikleri barındırıyor. One UI 2.1 güncellemesi sonrası bazı kullanıcılar, telefonlarını dikey konuma getirdiklerinde ana ekrandaki duvar kağıdının yatay modda takılı kalmasına yol açan sorunla baş başa kalmıştı.

One UI Ana Ekranı güncellemesi, tahmin edebileceğiniz üzere temelde Galaxy S10 ve Note 10 serisindeki bu hatanın giderilmesini hedefliyor. Güncelleme ayrıca Android 10 ile birlikte One UI 2.0 bulunan cihazları etkileyen birçok sorunu da gideriyor. Bunlar arasında ana ekran ve uygulama tepsisindeki klasörlerde simgelerinin kaybolmasına yol açan bir hata ve Samsung Good Lock’taki görev değiştirme modülünün bildirim panelini erişilemez hale sokmasına sebep olan bir hata da var.

Hataları gideren güncellemeyi Samsung akıllı telefonunuzdaki Galaxy Store üzerinden indirebilirsiniz. Galaxy Store’a girdikten sonra sol üstteki 3 çizgi butonuna tıklayıp Güncellemeler sekmesinden güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Haberimizi One UI destekli telefonunuzdan okuyorsanız, buraya tıklayarak doğrudan güncellemeyi edinebilirsiniz. Herhangi bir güncellemeye rastlamadıysanız, güncelleme otomatik olarak kurulmuş olabilir.

İlginizi çekebilir: Galaxy S21, OIS Destekli Selfie Kamerasıyla Gelebilir