Anasayfa Haber Aktif Gürültü Önleme Özellikli Galaxy Buds Live Duyuruldu

Aktif Gürültü Önleme Özellikli Galaxy Buds Live Duyuruldu

Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live özellikleri ve tasarımı ile kullanıcıların ilgisini çekeceğe benziyor.

Samsung, UNPACKED etkinliği ile farklı tasarıma sahip tamamen kablosuz kulaklık modelini duyurdu. Fasulye şekli ile dikkat çeken Galaxy Buds Live için dahili bileşenlerin dikey yerine yatay olarak yerleştirildiği ifade ediliyor. Ayrıca kulaklık, kauçuk uçlar olmamasına rağmen kulağın şekline uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış.

Galaxy Buds Live Özellikleri

Yine AKG desteğini arkasına alan Galaxy Buds Live kulaklıkları içerisinde 12 mm hoparlör ve bas kanalı ile üç mikrofon yer alıyor. Üründeki Ses Alma Birimi ise sizi görüşmelerinizde daha duyulur hale getiriyor. Ek olarak, bu birimin Bixby’i çağırma konusunda işe yarayacağı paylaşılıyor. Mikrofonlar ise aktif gürültü önleme (ANC) özelliği destekliyor ancak bunun için Android’de Galaxy Wearable, iOS’ta Galaxy Buds uygulamasına ihtiyacınız olacak.

Galaxy Buds Live

Ayrıca Buds Live, Oyun Modu da destekliyor. Böylece zamanlamanın önemli olduğu oyunlarda ses gecikmesi azaltılıyor. Galaxy akıllı telefonlardaki yeni Buds Together özelliği sayesinde birden fazla kişi ile müzik paylaşımı da mümkün.

Samsung kablosuz kulaklığın tek şarjla sunduğu kullanım süresi ise Bixby sesle uyandırma ve ANC özelliklerinden birisi açıkken 6 saat olarak belirtilmiş. Şarj kutusu ise buna 15 saat daha ekliyor. Özellikleri aynı anda açtığınızda bu süre 5.5 ve 20 saat olurken, ikisini kapadığınızda ise 8 ve 29 saat oluyor. 5 dakika şarj ile 1 saat dinleme süresi kazandığınızı da belirtelim.

Galaxy Buds Live Fiyatı

Bronz, beyaz ve siyah renk seçenekleri olan Galaxy Buds Live, 170 dolar fiyat etiketi taşıyor.