Anasayfa Haber Red Dead Online, 5 Dolar Karşılığında Ayrıca Satın Alınabilecek

Red Dead Online, 5 Dolar Karşılığında Ayrıca Satın Alınabilecek

Red Dead Online

Red Dead Online bağımsız sürümü 1 Aralık itibarıyla satın alınabilecek.

Rockstar Games, western temalı açık dünya klasiği Red Dead Redemption 2 için yeni bir sürüm duyurdu. Buna göre, oyunun çevrimiçi modu olan Red Dead Online, 1 Aralık tarihinden itibaren 4.99 dolar karşılığında ayrıca da satın alınabilir olacak.

Red Dead Online bağımsız sürümü oyunculara hikayeye dayalı ortak görevler, oyuncuya karşı oyuncu Hesaplaşma modları, Uzman Rolleri, Serbest Dolaşım Görevleri ve devasa açık dünyada çok daha fazlasıyla eksiksiz bir çevrimiçi deneyim sunacak.

Bu arada 4.99 dolar olan tanıtım fiyatı 15 Şubat 2021 tarihinde yerini 19.99 dolara bırakacak. Rockstar ayrıca, Red Dead Redemption 2 hikaye modunu bu ayrı sürümün içinden açma seçeneği de sunacak ancak bu yükseltme için ücret henüz açıklanmış değil. Şirket oyun için 123 GB boş alan ayrılması gerektiğinin de altını çiziyor.

Bağımsız sürüm PC (Steam, Epic Games Store ve Rockstar Games Launcher), Xbox One ve PlayStation 4 için satışa sunulacak. Xbox Series X|S ve PlayStation 5 sahipleri ise oyunu geriye dönük uyumluluk ile oynayabilecek. Konsol oyuncularının PlayStation Plus ve Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyaç duyacağını da belirtelim.