Anasayfa Haber Henry Cavill, Oyun Bilgisayarını RTX 3090 Ekran Kartı ile Güncelledi

Henry Cavill, Oyun Bilgisayarını RTX 3090 Ekran Kartı ile Güncelledi

Henry Cavill RTX 3090

En son The Witcher dizisiyle kamera karşısına çıkan ünlü aktör, daha önce toplamış olduğu oyun bilgisayarında yükseltme yaptı.

Superman ve The Witcher‘ın yıldızı Henry Cavill, uzun zamandır bilgisayar oyunlarına olan sevgisini dile getiriyor. Ünlü isim hatta Temmuz ayında kendi oyun bilgisayarını toplamıştı ve bunu takipçileriyle paylaşmıştı.

Cavill’in son Instagram gönderisinde “Noel tatilim yaklaşıyor ve gerçekleştirmem gereken bazı projelerim var. İkincisi kesinlikle Noel ağacı..” yazıyor. Görünüşe göre aktörün bahsettiği ilk proje, bilgisayarını yeni bir RTX 3090 ekran kartıyla güncellemek.

Henry Cavill RTX 3090

İlk toplanan sistemde ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti modelini görmüştük lakin o zamanlar RTX 3000 serisi henüz piyasaya çıkmamıştı. Sisteme yeni dahil olan RTX 3090 ise NVIDIA’nın tanıtmış olduğu Founders Edition modeli.

Şu anda herhangi bir RTX 3000 serisi ekran kartını satın almak neredeyse imkansız hale geldi. Zira stok sorunlarından çok kez bahsetmiştik. Görünüşe bakılırsa ünlü aktöre NVIDIA tarafından tanıtım için bir tane kart gönderilmiş. Bu arada paylaşımın iki milyondan fazla beğeni aldığını belirtelim.