Anasayfa Mobil Oppo Enco Free2 Fiyatı ve Özellikleri

Oppo Enco Free2 Fiyatı ve Özellikleri

oppo enco free2

Oppo Enco Free2 bir fiyat/performans kulaklığı olarak kişiselleştirilmiş gürültü engelleme, Dynaudio işbirliği ve 30 saatlik  dinleme süresiyle dikkat çekiyor.

Yeni Enco Free2’nin en önemli özelliklerinden biri aktif gürültü engelleme sunuyor olması. 42db olarak sunulan bu gürültü azaltımı duymanız gereken sesi dış gürültüden ayırarak çok daha temiz bir ses deneyimi yaşamanızı hedefliyor. Gürültü engelleme özelliğinin bir diğer güçlü yanıysa kişiselleştirilebiliyor olması diyebiliriz. Kişiselleştirilmiş bir gürültü engelleme algoritması kullanan Free2, sesleri nasıl duyduğunuzu hesaplıyor ve ona göre bir eğri oluşturuyor.

Gürültü modunun dışında bir de dışarıdaki sesleri de rahatça duymanızı sağlayan şeffaf mod ayarı bulunuyor. Kulaklıkların dokunmatik paneline kısa süre dokunarak gürültü engelleme ve şeffaf mod arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.

Oppo Enco Air incelemesi

Önemli bir Hi-Fi şirketi olan Dynaudio ise uzun zamandır Oppo ile işbirliği içinde. Zaten hem kulaklıkların kutusunda hem de Oppo telefonlardaki arayüzde Dynaudio’nun ismini görmekteyiz. Şirket kulaklıkların ayarlamalarını yaparak Oppo Enco Free2’nin potansiyelini ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Bir diğer güzel özelleştirme ise Kişiselleştirilmiş Ses Artışı. Kulaklığın arayüzü üzerinde yapabileceğiniz bu test ile müziği ve sesleri hangi ses seviyelerinde duyduğunuza göre bir ayar yapılıyor. Böylece düşük, orta ve yüksek frekansların baz değeri uygulama ve kulaklık tarafından ayarlanıyor.

Kulaklıklarla ilgili bir diğer önemli artı ise elbette bağlantı teknolojileri. Oppo Enco Free2 Bluetooth 5.2 bağlantı standardını destekliyor.

Oppo Enco Free2 Türkiye satış fiyatı ise 899 TL olarak belirlenmiş durumda.