Anasayfa Mobil En İyi 10 Android Tablet Uygulaması

En İyi 10 Android Tablet Uygulaması

Tabletler şu günlerde neredeyse vazgeçilmezlerimiz hâline gelen taşınabilir cihazlar hâline geldi. Öyle ki, kullanım kolaylıkları ve ergonomik yapılarıyla, hem taşırken zorluk yaratmıyor, hem de kullanıcı arayüzünün kolay olması nedeniyle henüz yeni kullanma aşamasına başlamış insanlar tarafından da kolayca kullanılabiliyor. Tabletleri bu kadar kullanışlı kılan App’leri, yani uygulamaları sayesinde insanlar sosyal medya uygulamaları sayesinde daha kolay iletişim kurabiliyor, eğlence uygulamaları sayesinde sıkıldığını zamanlarda eğleniyor, kültürel ve teknolojik içerikli uygulamalar sayesinde de bilgilerine bilgi katabiliyorlar. Üstelik bunu yer sınırlaması olmadan, her yerde yapabiliyorlar. Tabletlerin bu kadar kolay kullanım alanı olması çok iyi değil mi? Biz de sizler için bu ihtiyaçlarınızı giderecek bir 10 Android uygulamasını listeledik. “Android Tabletler için hangi uygulamaların, ne gibi yararları var, ne işe yarıyorlar” hep birlikte öğrenelim.

Comics

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde pek çok çizgi romanı tabletinizden kolaylıkla okuyabilirsiniz. Eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacak olan çizgi romanların bir kısmına ücretli erişimin olmasının yanında, ücretsiz olarak da erişebileceğiniz çizgi romanlar bulunuyor.

Comics’in Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Firefox

İnternet tarayıcıları arasında konumunu iyi koruyan Firefox, tablet alanında da internette güvenli ve hızlı bir şekilde sörf yapmanıza olanak sağlıyor. PC üzerindeki kolaylıkları ve ekstra uygulamaları sayesinde, kullanıcıların en çok kullandığı tarayıcı hâline gelen Firefox’u tabletinizde de edinmelisiniz.

Firefox’un Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

IM+ Pro

IM+ Pro sayesinde pek çok anlık mesajlaşma programındaki hesaplarınıza tek bir yerden ulaşabiliyorsunuz. Şimdilik, Beep, Skype, MSN, Facebook Chat, AIM, Yahoo, ICQ, Google Talk, VKontakte gibi pek çok anlık mesajlaşma uygulamalarına tek bir yerden ulaşıp kendinize kolaylık sağlamak istiyorsanız fiyatı 4.99$ olan IM+ Pro’yu denemelisiniz.

IM+ Pro’nun Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

IMDb Movies & TV

2 milyondan fazla TV dizisi ve sinema filmi, 4 milyondan fazla ünlü artist, aktrist, yönetmen ve diğer film üyelerinin bulunduğu koca bir sisteme sahip. Bunun yanında, filmleri izlemeden önce eleştirileri okumak ve ne kadar puan aldığını da görmek istiyorsanız, yine IMDb sayesinde bunlara ulaşabilirsiniz. Sinema ve dizi severlerin mutlaka edinmesi gereken bir uygulama.

IMDb’nin Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

BBC News

Dünyadaki en güncel gelişmeleri takip etmek için farklı veyahut sabit bir siteye girdiğiniz oluyordu. Artık bunlar için farklı sitelerde gezinmenize gerek yok. En azından dünyadaki gelişmeleri öğrenmek için Türkiye için gazetelerin bu konuda sınırlı desteği var. İngilizce destekli bu sitede 2000 tane gazeteci görev alıyor ve dünya genelinden her tür önemli gelişmeyi aktarıyorlar. İngilizce bilen okurlarımız için tavsiye ettiğimiz bir uygulama.

BBC News’in Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Angry Birds

Kızgın kuşları bilmeyen yoktur. Belki de Android tabletinizde sizi oyun kanadında eğlendirebilecek olan nadide oyunlardan. Domuzlar ile kuşların arasındaki bu eğlenceli mücadeleyi mutlaka denemelisiniz. Oyunun hem ücretsiz, hem de ücretli sürümü bulunmakta.

Angry Birds’ün(ücretsiz) Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Adobe Photoshop Touch

Bilgisayarda yaptığınız bir işi tabletinizde devam ettirmek istediğiniz zaman, ki bu eğer Photoshop ile ilgili bir iş ise Photoshop’un touch yardımınıza koşuyor. Tabletinizin dokunmatik ekranı sayesinde biraz zorlanabilirsiniz, ama bu işinizin çok zor hallolacağını göstermiyor.

Adobe Photoshop Touch’ın Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Blood & Glory

Roma’nın kanlı arenalarında kaderinizi belirleyecek bir karakter yaratın. En şiddetli dövüşlerin sahnelendiği ve genellikle kölelerin dövüştürüldüğü, hayvanlara yem edildiği bu arenalara katılmak için Blood & Glory çok iyi bir fırsat sunuyor. Bu harika oyun, sizlere o dönemlerdeki şiddeti en iyi şekilde yansıtacak. Birçok item ve kombinasyon sayesinde rakiplerinize karşı bir darbe vurabilirsiniz.

Blood & Glory’nin Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

WordPress

Android tabletinizden direkt olarak WordPress hesabınıza ulaşıp yeni girdiler yazabilir, düzeltmeler yapabilir ve yorumları kontrol edebilirsiniz. Bunların hepsini ve daha fazlasını WordPress bloğunuz için uygulayabileceğiniz bir istemci olan WordPress uygulamasını, WordPress kullanıcılarına tavsiye ediyoruz.

WordPress’in Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

TuneIn Radio

TuneIn Radio, kullanıcılarına dünyaçapındaki radyoları dinleme imkânı sağlıyor. 60.000’den fazla radyo kanalına ulaşabileceğiniz TuneIn Radio’yu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

TuneIn Radio’nun Google Play sayfasına ulaşmak için tıklayınız.