Anasayfa Oyun Rovio’nun Yeni Oyunu Bad Piggies App Store’a Çıktı!

Rovio’nun Yeni Oyunu Bad Piggies App Store’a Çıktı!

Angry Birds'ten tanıdığımız kötü domuzlar bu oyunun ana karakterleri.
Angry Birds'ten tanıdığımız kötü domuzlar bu oyunun ana karakterleri.
Angry Birds'ten tanıdığımız kötü domuzlar bu oyunun ana karakterleri.
Angry Birds’ten tanıdığımız kötü domuzlar bu oyunun ana karakterleri.

Angry Birds ile tanınan oyun firması Rovio, bu sefer yeşil domuzcukları oyun kahramanı yapıyor.

Angry Birds ile adını duyuran Rovio son zamanlarda adını unutturmuştu. Angry Birds’ün yeni varyasyonlarıyla yenilik getirmeyen firma Amazing Alex adlı oyunuyla da istediğini beklentiyi yakalayamamıştı.

Bir kaç aylık sessizliklerinin ardından Rovio bu sefer Angry Birds’ün kötü domuzlarını konu alan Bad Piggies ile döndü. Beta çalışmaları biten oyun bugün Apple App Store ve Google Play üzerinden 0.99 Dolara satışa sunuldu. Gelecek günlerde Windows 8 için bir versiyonu da çıkacak.

Bad Piggies’de yaratıcılığınızı kullanarak yeni araçlar inşa ediyorsunuz. A noktasından B noktasına götürülmesi gereken domuzları yaratıcılıkla inşa edilmiş araçlarla taşıyorsunuz. Yer yer tekerlekleri üzerinde yer yer uçarak giden domuzlar hallerinden memnun gözüküyorlar. Angry Birds’den sonra işin içerisine Sandbox unsurunu katarak oyunu eğlenceli bir düzeye taşımışlar.

Şimdilik 60 bölümü olan oyuna daha sonra bir çok yeni bölümün ekleneceği belirtildi. Harita bitirildiği zaman 3 yıldızlı sisteme göre puan ölçümü yapılıyor. Tüm oyunda ki haritalar 3 yıldızla bitirildiğinde gizli olarak yerleştirilmiş 30 bölüm daha açılıyor.

Rovio, Bad Piggies ile Angry Birds’te yakaladığı başarıyı tekrar elde etmek istiyor. Görünen o ki Bad Piggies ile bir çok kullanıcıyı yeni bir fenomene davet ediyorlar.