Anasayfa Haber Han Solo’dan Az Kullanılmış Satılık Blaster

Han Solo’dan Az Kullanılmış Satılık Blaster

dl-44

Star Wars serisinde Harrison Ford’un kullandığı Blaster’ı satın alabilirsiniz. Tabii 200.000 Dolarınız varsa.

6 filmlik Star Wars serisinin orijinal üçlemesinde canlandırdığı Han Solo karakteriyle gönüllere taht kuran Harrison Ford’un çekimlerde kullandığı DL-44 model Blaster silahı, açık artırma ile satışa sunuldu. Invaluable.com adında, değerli eşyaların açık arttırmalarına ev sahipliği yapan bir sitede açılan ilan, Star Wars hayranlarının dikkatini çekti.

Açık artırma $200,000 fiyat etiketiyle başlamış durumda. Ancak henüz hiç kimse teklif vermedi. Tahmini olarak $200.000-300.000 fiyat arası satılması beklenen bu değerli eşyaya neden halen bir teklif verilmediği ise merak konusu.

İlan sayfasındaki tanıtıma göre satışa çıkarılan Blaster, Harrison Ford tarafından Empire Strikes Back ve Return of the Jedi filmlerinde kullanılmış. Harrison Ford, çekimler sırasında biri hafif diğeri ağır iki farklı silah kullanmıştı. İlanın tanımına göre açık arttırmadaki silah, Harrison Ford’un yakın çekimlerde kullandığı hafif olan versiyonu.

İlana konulan görsellere göre DL-44 oldukça yıpranmış durumda. Ancak ilanın üzerinden neredeyse iki hafta geçmesine rağmen kaldırılmaması, DL-44’ün satışı için halen bir umut olduğunun göstergesi.