Anasayfa Haber Skype’ın WP8 Sürümü Güncellendi

Skype’ın WP8 Sürümü Güncellendi

Skype'ın WP8 sürümü güncellendi!
Skype'ın WP8 sürümü güncellendi!
Skype'ın WP8 sürümü güncellendi!
Skype’ın WP8 sürümü güncellendi!

Microsoft, Skype için uzun zamandır beklenen Windows Phone 8 güncellemesini sundu.

Skype’ın Windows Phone 8 sürümü sonunda beklenen güncelleme sonunda sunuldu. Uygulama 2.13 sürümüne güncellendi. Microsoft’un açıklamasına göre Windows Phone 8 kullanıcıları artık daha rahat mesajlaşabilecek. MSN servisinin kapatılmasıyla birlikte Microsoft, Skype’a önem vereceğini açıklamıştı. Mobil kullanıcıların sıkıntı yaşadığı anında mesajlaşma özelliğinin geliştirildiği açıklandı.

Ayrıca mesajlar artık rahatlıkla kopyalanıp başka bir yere yapıştırılabilecek. Başka bir uygulamadan kopyalanan metinler de Skype konuşmasına yapıştırılabilecek. Skype’ın WP8 telefonlarda daha hızlı çalışması için yükleme sürelerinin de düşürüldüğü açıklandı. Microsoft, uygulamanın ayarlarında da değişiklik yaptığını belirtti. Kullanıcılar, ayarlar menüsünden uygulamanın kontrast ayarlarıyla da oynayabilecek.

Güncelleme şu an sadece Windows Phone 8 için geçerli. Microsoft, Windows Phone 7 için güncellenmiş bir Skype uygulaması çıkarmayacak. İlerleyen süre içerisinde Windows Phone 8.1 için de güncellenmiş bir Skype uygulamasının çıkacağı müjdelendi. Çıkış tarihi ise 2014 yılı içerisinde olacak. Microsoft, bu sayede Windows Phone 8 platformunu daha canlı ve daha sosyal tutmayı amaçlıyor.

Windows Phone 8 için Skype uygulamasını buradan indirebilirsiniz.