Anasayfa Haber Mass Effect 4 Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Mass Effect 4 Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

mass-effect

Efsanevi bilimkurgu serisinin devamı hakkında yeni açıklamalar gün yüzüne çıktı!

Mass Effect 4 hakkında uzun zamandır dolanan söylentiler, geçtiğimiz gün paylaşılan tweetler ile gerçekliğe kavuştu. Mass Effect serisinde görevli Micheal Gamble ve Yanick Roy, Twitter’da paylaştıkları bildirimler ile Mass Effect 4’ün geliştirilmesi için yeni yüzlere ihtiyaç olduğunu duyurmuşlardı. Peki efsane serinin devamını ne zaman görebileceğiz?

Şimdilik Bioware Montreal tarafından resmi bir çıkış tarihi açıklaması yok. Ancak öğrenilen bilgilere göre oyun geliştirilme sürecinin yarısına gelmiş. Söylentilerden yola çıkarak oyunun, yüksek ihtimalle Ekim 2015 tarihinde piyasaya çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Oyun hakkındaki ilk bilgilere de ne zaman ulaşacağımız da önemli. Serinin dördüncü oyunu hakkındaki ilk içerikleri, E3 Fuarı’nda görmeyi bekleyebilirsiniz. Ancak Bioware Montreal, bu tarihlerde oyun hakkında bilgi vermekten kaçınacaktır.

Mass Effect 4’ün sadece Frostbite 2 grafik motoru ile yapıldığını kesin olarak biliyoruz. Tanıtım ve çıkış tarihi konusundaki söylentiler, uzun bir süre kesinlik kazanmayacak. Ayrıca üçlemenin ardından, yeni oyun ile birlikte nasıl bir hikaye takip edileceğini merak ediliyor.