Anasayfa Haber Microsoft’un Threshold Güncellemesinde Neler Olacak?

Microsoft’un Threshold Güncellemesinde Neler Olacak?

windows-threshold

Windows işletim sistemlerini ilgilendiren Threshold güncellemesine dair ufak tefek bilgiler gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz gün içerisinde Windows Threshold üzerinde çalışan bir ürün menajerine ilişkin LinkedIn hesabı ortaya çıkmıştı. Microsoft’un yeni Blue güncellemesi olarak adlandıracağımız Threshold, tüm Windows platformları için gelecek.

Windows Threshold hem masaüstü cihazları hem de mobil cihazları kapsıyor. Genel bir güncelleme paketi olarak sunulacak Threshold’un detaylarına ilişkin pek fazla bilgi yok. Ancak ortaya çıkan LinkedIn sayfasındaki bilgilere göre Microsoft, bu proje üzerinde çalışmalarına başlamış durumda.

Ortaya çıkan LinkedIn hesabında, Windows Phone Threshold'a ilişkin ilk bilgiler yer alıyor.
Ortaya çıkan LinkedIn hesabında, Windows Phone Threshold’a ilişkin ilk bilgiler yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Update 2 ve Update 3 adı altında ufak güncellemelerin geleceği duyurulmuştu. Nisan ayında düzenlenen Build 2014 Konferansı sırasında ise Windows Phone Blue (8.1) ilişkin ilk duyuru yapılmıştı. Yani Threshold güncellemesini yakın bir tarihte göremeyeceğiz. Çünkü sırada başka güncellemeler var.

Öte yandan Threshold’un Microsoft’un yeni işletim sistemi olduğuna dair söylentiler de var. Ancak bunlar henüz söylentiden öteye gidemedi. Windows Threshold’un 2015’in bahar aylarında ortaya çıkması bekleniyor.