Anasayfa Oyun Counter-Strike İçin Zombie Modu Duyuruldu!

Counter-Strike İçin Zombie Modu Duyuruldu!

counter-strike-nexon-zombies

Valve, Counter-Strike Online için Nexon: Zombies modunu duyurdu.

Valve, her zaman için oyun firmaları arasında özel bir yere sahip olmuştur. Yıllardır beklenen Half-life 3’ün yanı sıra birçok başarılı oyuna imza atan firma, Steam platformu ile de oyun oynamanın anlamını değiştirmeyi başardı. Valve’in sunduğu bir başka gerçek ise CounterStrike serisi.

Firma şimdi ise ücretsiz olarak Steam üzerinden oynanabilecek Nexon: Zombies modunu duyurdu. Valve’in zombie konusunda oyunculara sunduğu Left 4 Dead serisi var. Hatta oyuncular merakla Source 3 grafik motoru ile geliştirilecek 3. oyunu bekliyor. Ancak anlaşılan o ki Valve, üçleme yapma konusunda pek de becerikli değil.

Nexon: Zombies, ücretsiz olarak oynanabilecek. Daha önce 1.6 sürümünde gördüğümüz modun bir benzeri olacak Nexon: Zombies, Nexon isimli firma ile beraber geliştiriliyor.

Karakter özelleştirmeleri bulunacak Zombies modunda, oyunculardan biri rastgele zombi olacak. Diğer oyuncuların ise kısa sürede zombi olan kişiyi öldürmesi gerekiyor. Yoksa zombi, diğer oyunculara saldırarak onları da kendisine benzetebiliyor.

Nexon: Zombies’in oynanışına dair ufak bir video yayınlandı. Aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyunun bu yıl sonuna kalmadan piyasaya sürülmesi bekleniyor.