Anasayfa Oyun BioWare’in Yeni Oyunu Shadow Realms Tanıtıldı!

BioWare’in Yeni Oyunu Shadow Realms Tanıtıldı!

shadow-realms

BioWare, RPG unsurları ile bezeli eski ruhu yeni platforma taşıyacak oyunu Shadow Realms’i ortaya çıkardı.

Oyun pazarında fantazi ve bilimkurgu türüne başarılı işler çıkartan iddialı birçok firma var. BioWare de kısa sürede bu firmalar arasındaki yerini aldı. Mass Effect ve Dragon Age gibi serilerin ardından yeni başlıklara yönelen firmanın, yeni oyunu da ortaya çıktı.

Gamescom sürecinde EA konferansında söz alan BioWare yetkilileri, PC platformuna çıkacak Shadow Realms oyununu tanıttı. Eski tarz aksiyon-RPG özelliklerini barındıracak oyunun dört kişiye kadar oyuncu desteği vermesi bekleniyor.

Oyunun resmi web sitesine yazan James OhlenShadow Realms, eski tarz Dungeons and Dragons türünü geri getirecek. BioWare RPG türüne 90lı yıllarda el attı ve edindiği tecrübe ile daha da yaratıcı fikirler sunmaya başladı. Masaüstü RPG oyunlarında iyi bir Oyun Yöneticisi (DM) hikayesine aylarca çalışır. Biz de Shadow Realms’de bunu yaptık” dedi.

shadow-realms-2

Oyunun hikaye örgüsünün zamanla gelişeceği söyleniyor. Yeni tuzaklar, yaratıklar, görevler eklenecek. Böylece RPG türünün sağladığı özgünlük korunacak. En azından BioWare firmasının Shadow Realms konusundaki açıklaması bu.

Karanlık ve sürreal yapıdaki oyun modern dünyada geçecek. Oyuncular karanlık yaratıklara karşı mücadele verirken, birbirleriyle de mücadeleye girebilecek. Oyunun hikayesi, mekanikleri ve detayları hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki aylarda ortaya çıkacağı belirtiliyor. Birkaç ay içerisinde Alpha süreci başlayacak. Oyunun 2015 yılında PC platformuna çıkması bekleniyor.