Anasayfa Teknoloji Saleen Yapımı Özel Tesla S!

Saleen Yapımı Özel Tesla S!

saleen-tasla-model-s

Saleen Automotive tarafından modifiye edilen yeni Tesla Model S’in şimdiden birçok alıcısı oldu.

Ford Mustang, Chevrolet Camaro ve Dodge Challenger gibi American Muscle türündeki araçları modifiye ederek yeniden pazara sunan ünlü Saleen Automotive yeni bir açılım peşinde. Firma ilk elektrikli modifiye arabasını pazara sunmaya hazırlanıyor.

Tesla’nın Model S elektrikli arabasını ele alan firma CEO Steve Saleen’in önderliğinde araca yeni bir görünüş kazandıracak. 4Sixtten ya da FourSixteen adıyla bilinen araç işin özünde Tesla Model S. Ancak Saleen tarafından üzerinde bazı modifikasyonlar yapışmış.

Saleen, Model S’i 85 kw/h batarya ile 416 beygir gücüne çıkarıyor. Tesla’nın elektrikli arabası aerodinamik eklentiler, süspansiyon ve spor eklentileri ile tasarım açısından da değişikliğe uğruyor. Ayrıca 22-inç jant, karbon seramik frenler de Saleen tarafından ekleniyor.

Aracın içerisinde ise yeni bir merkezi konsol görüyoruz. Böylece daha modern ve sportif bir hava katılmış. Saleen’in açıklamalarına göre yeni 4Sixteen 152.000 Dolar etiket fiyatıyla pazara sunulacak. Sipariş verildiğin an, üretim tezgahından çıkması ise 6 ile 8 hafta arasında sürüyor.

saleen-tasla-model-s-1

saleen-tasla-model-s-2

saleen-tasla-model-s-3