3-5 Kuruşluk Dünya Malı İçin Değer mi ?

Merhaba.
İnsanları göz göre göre sömürenleri Devlet neden görmez ? Ki bana göre görüyor, peki neden bunlara dur demiyor ?

Arkadaşlar, ne zamanki arabaya binip radyomu aşsam karşıma alttaki videoda paylaştığım çakal çıkıyor.:kızgın:
Ben bu adamı daha öncede sahte telefonlarla nice insanı dolandırdığına şahit oldum...
Neyse fazla uzatmanın da alemi yok. Videoyu izleyip adamın duygu sömürüsüne nasıl çalışmış olduğunu ses tonundan anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Radyo kapatılmış. (y)

Yorumlar

Böyle bir ülkedeyiz işte, kabullenmek zorundayız. Ortalık dolandırıcılardan geçilmiyor. Onlara hiçbirşey olmuyor. Biri çıkıp özgürlükten, eşitlikten bahsedince kendini içerde buluyor.
 
@brk35 bu adam bir ara ''Radyo Seymen'de'' idi. O radyo'da da sözde orijinal Galaxy S4'ü 150- 200 TL arasında satıyordu. Ben o telefonların sahte olduğunu ve bu adamın da tam anlamıyla hırsız olduğunu biliyordum... Neyse, birgün Radyoyu arayıp o S4'lerin gerçekten de orijinal mi diye sordum, onlardan gelen cevap aynen şu: Tabi ki Bey efendi, hatta memnun kalmazsanız geri iade de alırız, dediler. Tabi ben de bu arada bu konuşmamızı ses kaydına aldım. Sonrasında Telefon siparişi geçtim, 2 güne kalmadı telefon elime ulaştı. Kutuyu açtım, bide ne göreyim S4 demeye deyim yerindeyse bin şahit lazımdı... Neyse, Fazla uzatmayayım. Bu hırsızları tekrar aradım, telefonun sahte olduğunu hatta S4 ile alakası olmadığını belirttim, aldığım cevap: ''Ama bey efendi biz Samsung Galaxy S4 demedik ki, Bir sürü S4 var..'' dediler.:D
Ben bunun üzerine hattaki kişiye, ''Ben sizin Radyonuzu ve sizinle görüşmemizi kayıt altına aldım, sizi şikayet edeceğim dedim... Hattaki kişinin cevabı: ''Git kardeşim kime şikayet ediyorsan et'' oldu.(n)
 
Son düzenleme:
@er36po 4-5 ay önce babamı Galaxy S4 kazandınız diye aramışlardı. (S4 ne kadar populermiş) Babam nerden kazanmışım diye sorduğunda "Türkiye genelinde bir çekiliş yaptık. Şimdi tek yapmanız gereken telefonu alabilmek için 250TL vermek" dedi. Vergi olduğunu söyledi. Babam da gülerek size bir iyilik yapacağım, ben o telefonu size veriyorum 250TL vererek o telefonu kendinize alabilirsiniz demişti.:D Adam çok orjinal konuştunuz dedi ve kapadı.
 
Son düzenleme:
Hala bazı televizyon kanallarında Allah Allah diye bağırarak yaşlı insanlarımızı sömürüyorlar ve dinimizi küçük düşürüyorlar bitmez bunlar o radyo kapansa başka radyo açarlar pislik şerefsiz insanlar.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
er36po
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.291
Yorumlar
9
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

er36po adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı