Barcelona, Morata transferini bitirdi

  • Ekleyen er4n
  • Oluşturma tarihi
  • Blog girdisi okuma süresi 1 dakika okuma
Adrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Barcelona, Ferran Torres'i kadrosuna katmasının ardından flash bir isim olarak Alvaro Morata'nın transferinde de sona ulaştı. Barcelona'nın kısa süre içerisinde Morata transferini resmen açıklaması bekleniyor.

As'ın haberine göre Barcelona'nın Morata'nın transferi için yaptığı görüşmeler %95 oranında tamamlandı. Ufak prosedürlerin halledilmesi sonrası Morata'nın Barcelona'ya imza atacağı aktarılmakta...

18 aylık sözleşme ile gelecek​

Barcelona, Morata'nın kiralık oynadığı Juventus ile önümüzdeki 6 ay için anlaşmaya varırken bonservisinin bulunduğu Atletico Madrid ile de satın alma opsiyonu içeren bir kiralama adına anlaşma sağladı. Morata'nın 18 aylık bir kiralama sözleşmesi ile Barcelona kadrosuna katılması bekleniyor.

Xavi'nin profil olarak çok beğendiği ifade edilen İspanyol golcünün, 12 Ocak'taki süper Kupa'da eski takımı Real Madrid'e karşı sahada olacağı belirtiliyor.

Yorumlar

Messi geri dönse bile takımın düzeleceğini düşünmüyorum. Bu sezon barça taraftarları bir şey beklemesin.
 
Bu Morata'nin nasil hala en iyi takimlarda oynadigini anlayamiyorum. Bir Juventus'a, bir Chelsea'ye, bir Barcelona'ya. Adam mac icinde cok kotu ama ilginc bir sekilde kariyerinde cok golu var. Ne diyelim, hayirli olsun.
 
Bu Morata'nin nasıl hala en iyi takimlarda oynadigini anlayamiyorum. Bir Juventus'a, bir Chelsea'ye, bir Barcelona'ya. Adam Mac icinde cok kotu ama ilginc bir sekilde kariyerinde cok golu var. Ne diyelim, hayirli olsun.

İnsanlar zaten skor üretip üretemediğine bakar dostum 90 dakika maç içinde yürürsün son dakika berabereyken gol atar takımını galibiyete taşır kral olursun.
 
Transferi iptal oldu galiba Aubameyang'ı aldı Barcelona. Morata'ya gelecek olursakta sistem adamı deriz en fazla asla elit bir santrafor olmadı İspanyolların şişirmesi.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
er4n
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
586
Yorumlar
10
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

er4n adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı