Hayvan hakları yasası bekleniyor fakat insanlık yasası yapılabildi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sömüren insanlara hayran hayran bakmayı biliyorsun.
Keşke biz Afrika'lı insanların yerinde olsaydık !

Afrika'ya gitmekte arama kendini, bu kadar duyarcıysan eğer tüm haklarını ve mallarını sat ve sokakta aç susuz gezen insanlara ver. Boş konuşuyorsun akıl yaşın sol elinin parmak sayısını geçmiyordur eminim.
 
Onlar oraya zaten yardımlarını yapıyor birde farkındalık oluşturuyorlar yani kamera almasardı belki 500 TL'lik bir yardım olucaktı.
Şu anda daha fazla ama hepsi devletin kasasına İHH ve KIZILAY sağolsun
500 TL’lik kamera bu acıları görüntüledi ve muhtemelen 500 bin TL olarak Afrika’ya geri döndü.
 
Bize ne kardeşim insanlardan? Onlar inandıkları tanrılarından yardım dilesinler. Elimde bir bardak su olsa ve susuzluktan öleceğini bağıran insan yerine yanındaki konuşamayan hayvana veririm ben o suyu.
Hocam siz de pek haklı değilsiniz. İnançları yüzünden ölüme terk etmenin neresi doğru ki? Müslümanlıkta da zaten farklı inançlara saygı gösterilmesi gerektiği söyleniyor. Düşünceniz yanlış diye düşünüyorum.
 
Öbür Afrika'daki insanlar başka yurtta. Yardım isterlerse İngiltere yardım etsin. Eğer yardım edemiyorsa niye 1.dünya savaşı zamanlarında bizden sömürdü. Hayvan hakları yasasını şahsen ben de bekliyorum. Evimin altında bayağıdır baktığım kedim var. Köyde kedi ailesi bakıyorum. Anneannemin de köpeği var çok sevimli. Hayvanları çok sevdiğimi anladınız zaten. Bu yasa gelmeli. Hayvanlara işkence edenler direk hapis verilmeli.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı