LGS'ye çalışmak için geç mi kaldım?

Hocam konu eksiğim yok işlediğimiz yere kadar. Ama soru çözmediğim için denemeler kötü geliyor :(
Tamam o zaman sıkıntın yok. Çok iyi şimdi boş zamanlarında olsun gündelik hayatta olsun test çöz böyle günlük 300 tane çözebilirsen uçarsın zaten. Denemelerden iyi çıkaramazsan korkma ama denemelerden iyi yapıyorsun demek LGS den iyi puan alacaksın demek değil bu her zaman aklında bulunsun. Ama denemeler önemsiz demek değildir bu eğer denemelerden kaç alıyorsan %70-%80 sınavda da ona yakın not alıyorsun zaten ama bu sınavda ki durumuna bağlı. Eski konuları da unutmaman lazım, heyecan yapmaman lazım, kendini önümüzde ki aylarda da savmaman lazım unutma.
 
Ben şimdi çalışmaya başlayacağım hocam :)

O kadar skıntı etmeyin hiç çalışmadan köpek gibi çalışan arkadaşımla aynı puanı aldım. Her zaman çalışan kazanmaz(!) çalışmadan da oluyor biraz kendine bağlı. Deneme notlarım her zaman yüksekti 450 aldığım oldu gel gör ki kaydırma yaptım ve kaçırdım liseyi :( hala kötü hissediyorum.
 
Hayır soru tipi ezberleme gör öğren git bir defter al deneme de ve önemli gördüğün yanlışları o deftere yapıştır çöz onları her hafta düzenli olarak çöz o sana yarar.

Hocam dediğiniz gerçekten güzel ama vakit sıkıntısından dolayı bence tüm konuları pekiştirip öyle yapılması daha mantıklı olabilir.
 
Hocam dediğiniz gerçekten güzel ama vakit sıkıntısından dolayı bence tüm konuları pekiştirip öyle yapılması daha mantıklı olabilir.

Konuları pekiştirmeden hela vela geçerse kalır öyle bazen kurallar çok önemli hele inkılap matematik gibi derslerde konuyu tamamlasın bence ilk hafta sonra soru ve dediğim işleme geçsin o işlem ona netlerini artırır.
 

Geri
Yukarı