TOGG olayı

Seni şöyle alalım bunu da yalan yanlış savurma :/
Selçuk Bayraktar hakkında birçok olumlu yorumum var diğer konularda bakabilirsin. Burada "ciddi anlamda iş yapılabilecek kişiler" derken Selçuk Bayraktar gibi kişilerden bahsediyordum zaten. Ah şu lafları istediğiniz gibi anlamanız.
 
Bu cümle bana Osmanlı'nın son zamanlarını hatırlattı. Diğer ülkelere daha iyi görünmek için borç alıp saray yaptırmamız, Düyûn-ı Umûmiye gibi. Umarım sonumuz benzemez.
Yaptıklarımız Hitler'in veya Osmanlı'nın yaptığının farkı yok. Hitler, 2. Dünya Savaşı'nda Dünya'da var olmayan balistik füzeleri, jet motorlu savaş uçaklarını, AK-47 ve diğer piyade tüfeklerinin atası olan STG 44 gibi birçok silahı icat etmişti. Ama sonu belliydi. Bataklıkla çırpınmaktan farkı yok.
 
Birçok şarj istasyonu Türkiye'de mevcut. "e-şarj" gibi birçok firma var Türkiye'de ve çok geniş kapsamda şarj istasyonları da bulunmakta.
Ciddiyim, hayatımda hiç görmedim. Belki dikkat etmediğimdendir. Bizim köyde telefon bile çekmiyor, Allah'ın unuttuğu dağa gidiyoruz tatil diye🤭
 
TOGG 5 büyük firmanın birleşimiyle bir araya geldi diye biliyorum. Aralarından bir firma ayrıldı ve o firmanın CEO'su elektrikli otomobil Türkiye için daha erken gibi bir şey söylemişti. Göstermelik çıkartabilirler ama bence balon bir seçim kampanyası.
 
Ciddiyim, hayatımda hiç görmedim. Belki dikkat etmediğimdendir. Bizim köyde telefon bile çekmiyor, Allah'ın unuttuğu dağa gidiyoruz tatil diye🤭
Türkiye'de elektrikli arabalar hiç yaygın değil ama e-şarj gibi firmalar talepten çok daha fazla yatırım yapıyorlar. En azından büyük şehirlerde şarjsız kalacağınızı sanmıyorum.
 
Seçimlerden başka bir şey olacağını sanmıyorum. Tıpkı lanet suriyeliler gibi.
Evet o kadar sevmiyorum ki Suriyelilerin "s"sini bile küçük yaptım.

Tarihî yönden bakınca anlayabiliyorum.
Osmanlıya ihanet edip bizden ayrılmışlardı şimdi Allah ceza mı verdi o yüzden mi fakirler saldırı altındalar açlar bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı