The Sims 3 Donma ve Kasma Sorunu

8-Açtığın performans kısmında yan tarafında gelişmiş seçeneği vardır ramlerin kaç GB ise 400 mb düşüğünü o kısıma yaz kaydet

Bu basamağı biraz daha ayrıntılı yazabilir misiniz? Windows 8 işletim sistemim ancak pek çok rakam var. İlk açtığımda yazan 1728mb ayarla dediğimde yeni bir sekme açılıyor ve o sekmede otomatik ayarlama işaretli kaldırdığımda özel ayar sekmesi açılıyor ancak iki kutu var . Başlangıç boyutu ve en büyük boyut diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem Özelliklerim resimlerde mevcut. Ayrıca oyunu geforce 750m 4gb ddr3 ekran kartında oynuyorum. Ancak aynı şekil belli süreli donmalar yaşıyorum.
Adsız.jpg
Adsız2.jpg
Adsız3.jpg
 
Razer Cortex adlı programı indirirsen az da olsa kasma geçer. Ama bunu gözle fark etmen zor olur, ama oyun daha akıcıdır
Donma sistemle alakalı değil. Eklentilerin hepsinin yüklü olmasıyla da. Bu durum benim başıma daha önce de geldi ve uzun süre oynamadım bu yüzden. Oyun orijinal fakat oyunu bir süre oynayınca bazı dosyalarda hatalar oluyor. Mesela karada yüzen sim hatası. resetsim hilesi işe yaramıyor. oyunda takılan bir karakter bu donmalara sebep oluyor. Forumlarda gezerken birisi oynadığını kasabayı değiştirin demiş. denedim oldu ama tabi pek çok uğraş çöpe gidiyor. sadece aynı aileyi aynı şekilde devam ettiriyorsunuz. orijinal oyuna sorun yaşamayacağım diye dünya para döktüm ama boşa. oyunun internet üzerindeki özelliklerini kullanamıyorum çünkü oyun açılınca internet kesiliyor. Nortonu kapatmam veya internet expşorer güvenlik seviyesini düşürmem işe yaramıyor. Üzerine bir de bu sorun eklendi. Kİ dün bir de oyun dondu kaldı öylece bıraktım ama hiç bir şekilde devam etmedi. görev yöneticisinden kapatmak durumunda kaldım. Ea games korsan oyunun türkiyede fazla olması sebebiyle ülke seçeneğinden türkiyeyi çıkarttı. Ancak bu gibi sorunlar devam ettikçe oyunu orijinal de almam oynamam da.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı