17000 TL Gaming Laptop önerisi

Bütçe
17000

mkyr

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2018
Mesajlar
11
Merhaba, bugün laptop almayı düşünüyorum fakat birkaç seçenek arasında kaldım. Özellikle Casper Excalibur un bu modelinin cazibeli bir fiyatı var donanımına göre: https://www.hepsiburada.com/casper-...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000B7WTC - onun dışında baktığım Acer modeli var : https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-linux-15-6-fhd-nh-qbcey-002-p-HBCV00000I8QW4 bu ikisi arasında kararsız kaldım. Casper ın fazlasıyla ısındığını söylüyorlar fakat işlemcisi acer e göre daha iyi olduğunu biliyorum. Sizce casper alınır mı yoksa acer mi alınır?
 
Merhaba, bugün laptop almayı düşünüyorum fakat birkaç seçenek arasında kaldım. Özellikle Casper Excalibur'un bu modelinin cazibeli bir fiyatı var donanımına göre: https://www.hepsiburada.com/casper-...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000B7WTC - onun dışında baktığım Acer modeli var: https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-linux-15-6-fhd-nh-qbcey-002-p-HBCV00000I8QW4 bu ikisi arasında kararsız kaldım. Casper'ın fazlasıyla ısındığını söylüyorlar fakat işlemcisi Acer'e göre daha iyi olduğunu biliyorum. Sizce Casper alınır mı yoksa Acer mi alınır?

Acer alınır neden diye sorarsanız siz Casper alırsanız ısınacak ısınınca işlemci clock düşecek ve performans kısılacak yani işlemci cazibesiyle aldığınız cihaz sizi yarı yolda bırakacak ama Acer'in ki en azından clock düşmeyecek.
 

Geri
Yukarı