Sınavsız liseye girilir mi?

yiğit321321

Decapat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
258
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Ben sınavsız liseye girmeyi düşünüyorum ve ben Şişli'deyim. Acaba Kağıthane'deki Anadolu lisesine girebilir miyim? Tanıdığım yok maalesef Kağıthane'de gidebilir miyim? Günlerce ağladım.
 
Doğru da sınav zor olacak pandemi döneminde de öyle oldu çoğu kişinin neti düştü.

Denemekten zarar gelmez. Bende bu sene giriyorum ama 0 endişe var. Günlük 2-3 saat bile çalışsan rahat 400 puan falan yaparsın. Sana tavsiyem nisan ayına kadar test çöz konu eksiklerini tamamla geri kalan zamanda deneme çöz.
 
Arkadaşlar selam. Ben sınavsız liseye girmeyi düşünüyorum ve ben şişli'deyim. Acaba kağıthane'deki Anadolu lisesine girebilir miyim? Tanıdığım yok maalesef kağıthane'de gidebilir miyim? Günlerce ağladım.

Doğru da sınav zor olacak pandemi döneminde de öyle oldu çoğu kişinin neti düştü.

Pandemi dönemi böyle değildi. Pandemi döneminde 2006'lılar çok boşuna ağladı LGS direkt kolay bir sınav sadece sıkı çalışma gerekli. 2. dönem hiçbir dersi dinlemene bile gerek Full test çöz. Sadece 2007 pandemi dönemine geldi ve kabul edilebilir zor sayılırdı çünkü açıklamalar yetersizdi öğrenciler çok az okula gitti. Son konulardan çıkmayan şeyler çok fazlaydı. Bu sene de çoğu sene gibi aynı olur, düzgün bir çalışma programı ile iyi bir okula gidersin.
 
Okullar arasında eğitim farkı yoktur, ortam farkı vardır. Hangi okula gidersen git sana aynı konuları anlatacaklar. Farklı olacak olan arkadaşların, terbiyeli ve cana yakın arkadaşlar mı edinmek istersin, yoksa tam tersi mi? Bunun üzerinde düşünerek LGS için gerekli motivasyonu kazanabilirsin.
 

Geri
Yukarı