Depremde kız arkadaşımı kaybettim

Hasan oğlan

Centipat
Katılım
16 Mart 2022
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, konuya direkt giriş yapacağım vakit kaybetmeden adıyamandayım ve depremi fena yasadık bunu yazarken bile elim ayağım titriyor. Ankara'ya okumaya geldim ders çalışamıyorum, aklımdan çıkmıyor canım sevgilim göçük altında kaldı kurtamadım. Yetmedi gücüm verdim kara toprağa gencecikti hayallerimiz vardı 16 yaşındaydık daha çok mu erken davranıp kapıldık ama ben böyle ilk defa hissettim üzülmekten artık başım ağrıyor. Kusuyorum okula odaklanmıyorum o güzel sesi bedeni aklımdan çıkmıyor ne yapacağım ben? Söyleyin kafayı yiyeceğim çok özledim onu tek onu değil çocukluk anılarımı şehrimi arkadaşlarımı tümü öldü. Kime üzülsem deli olacağım. Zır deli olacağım yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vay be, 16 yaşında böyle bir tecrübe yaşaman üzücü. Bu arada aşk acısı ciddiye alınması gereken bir konu. Yapabilleceğin tek şey unutmak dostum. Zamana bırak.
Bir yıl öncesine kadar aşkın sadece şehvet duygularından ibaret olduğunu düşünüyor, kimseye aşık olamıyordum. Sonra hiç beklemediğim bir yerde karşıma öyle biri çıktı ki 1 hafta bana onunla 1 yıl gibi geldi. Kesinlikle hafife alınmazmış hocam...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı