Sistem kurtarma medyasını görmüyor

Ghost8

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2013
Mesajlar
12
Merhaba, ben bilgisayarı Windows 8.1'e güncelledim, ancak bazı sorunlar çıktı. Bu yüzden sistemi yenilemeye veya Windows'u tekrar yüklemeye karar verdim.

Ancak "Kurtarma ortamı bulunamadı, Windows yükleme veya kurtarma medyasını takın ve bilgisayarınızı bu medyayla yeniden başlatın" diyor.
Disk yönetiminden baktım, 14,51 gb'lık kurtarma bölümü duruyor. Sorun ne olabilir sizce?


- - - Güncellendi - - -

Kutarma medyasını nasıl alabilirim peki? Onu da söylerseniz..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar elinizde Windows 8 ürün anahtarınız ver ise Yalnızca ürün anahtarı ile Windows'u yükseltme - Microsoft Windows Yardımı bu linkten Windows 8 ve 8.1 kurlum medyası edinebilirsiniz. Windows 8.1 medyası edinmek için önce Windows 8 üzerine tıklayın ürün anahtarınızı girin indirme %1 olunca çarpıdan kapatın.

Windows 8.1'e tıklayın indirme tamamlanınca seçenekler arasında DVD oluşturma var DVD oluşturun ve artık elinizde kurtarma için bir DVD var. Elinizdeki DVD ile temiz kurulumu gerçekleştirebilirsiniz ancak bunu gelişmiş başlangıçtan gerçekleştirebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar elinizde Windows 8 ürün anahtarınız ver ise Yalnızca ürün anahtarı ile Windows'u yükseltme - Microsoft Windows Yardımı bu linkten Windows 8 ve 8.1 kurlum medyası edinebilirsiniz. Windows 8.1 medyası edinmek için önce Windows 8 üzerine tıklayın ürün anahtarınızı girin indirme %1 olunca çarpıdan kapatın ve Windows 8.1 e tıklayın indirme tamamlanınca seçenekler arasında DVD oluşturma var DVD oluşturun ve artık elinizde kurtarma için bir DVD var. Elinizdeki DVD ile temiz kurulumu gerçekleştirebilirsiniz ancak bunu gelişmiş başlangıçtan gerçekleştirebilirsiniz.

Merhaba , bugün bilgisayar öğretmenime sordum bunu. O da başka bir Windows 8 DVD'si veya dosyası ile yeniden kurmamı, daha sonra bilgisayarın kendi recovery'si ile tekrardan fabrika ayarlarına döndürmemi önerdi. Uyumsuzluk sorunu olduğunu söyledi. Çünkü 8.1'den önce böyle bir şey yoktu güncelleme ise uyumsuzluk sorununu beraberinde getirdi. Fakat dediğinizi yapmaya çalışıcam sonucu size söylerim
 
Unutmadan söyleyeyim yaldızca Windows un yüklü olduğu sürücüyü sıfırlayın, recovery alanını silmeyin sorun düzelirse isteğe bağlı silebilirsiniz yada kalabilir. Kolay gelsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün kimliğini yazmayacaksın ürün anahtarını yazacaksın.

Bu ürün anahtarı çalışmadı diyor. Ben şimdi bu bilgisayara format atmak için ne yapmalıyım?

Ya o değil de , ben buna USB ile Windows 8 kursam daha sonra bilgisayarın kendi recovery'sinden tekrar orjinal haline getirebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı