Battlefield 1 vs Rainbow Six Siege

WhiteWolf

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2016
Mesajlar
687
Çözümler
8
PS4 için oyun alacağım. BF1 ve Rainbow 6'ya karar verdim. Sizce hangisi? Çok kararsız kaldım.

BF1'i PC'de 10 saatlik deneme sürümünü oynamıştım. Gerçekten güzel oyundu atmosferi grafikleri vs. ama multiplayeri bir türlü oynayamadım. Serverlar çok kalabalık ve her an her yerden adam çıkıp beni vuruyor. Hiç kill alamadım. Ve oyun gerçekten sıkmaya başladı. Rainbow Six Siege'nin videolarını izliyorum ve oyun baya güzele benziyor. Sizce BF1'i alayım mı? Bir süre sonra alışır mıyım? Yoksa R6 mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R6 ustalaşması zor bir oyun. Bayağı bir oynamıştım geçen yaz. Üstte arkadaşın dediği gibi sabır işi. Aynı zamanda oyunu çözmeye başladığınızda verdiği zevk kat kat arttığı için R6 öneriyorum.
Sende her şeyi oynamışsın be ya. :D Battlefield 1 varsa oynayalım. :) LOL falan ne bilim? World of Tanks olabilir vs. :D
 
Olur da diğer arkadaşımızda gelse 3 kişi atardık. Benim ligim şuan yok. Bronzlar falan eziyor beni. :D Eskiden iyi oynardım. Zaten uzun süredir oynamıyorum. :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı