Elektronik GMK67 Klavye Kiti Vergi Dahil 1427 TL!

Arkadaşın bahsettiği gibi 820 Pro'lar 1300TL civarlarına satıldı bir tane aldım ben de, vergi biraz şans işi bazılarına 0 bazılarına 150-300-700TL çıktı, en yüksek olanını baz alırsak bile 2K ya geliyor. Whatgeek kapandı fakat epomakerdan hala kuponla indirimle vs alınabiliyor, benim tercihim o olurdu ama customa başlamak isteyenler için fena değil.
epomaker ve akkogear tercih edilebilir, tabi yüksek ihtimal vergi çıkıyor, ancak adamlarla konuşarak vergiyi ellerinden geldiğince azaltma şansınız var. bunlar dışında ali den switch keycaps sipariş ederken dikkatli olmakta fayda var çok fazla çakma ürün dolaşıyor.
 
Epomaker ve akkogear tercih edilebilir, tabii yüksek ihtimal vergi çıkıyor, ancak adamlarla konuşarak vergiyi ellerinden geldiğince azaltma şansınız var. Bunlar dışında Aliden Switch keycaps sipariş ederken dikkatli olmakta fayda var çok fazla çakma ürün dolaşıyor.

Epomaker yardımcı olmaya yanaşmıyor pek maalesef denedim birkaç kere, gramajı düşük göstermelerini ya da faturayı en azından indirimli aldığım fiyattan göstermelerini istedim yanaşmadılar, müşteri hizmetleri ortalamanın altında verdiğim sipariş 10 gün sonra stokta yok bahanesiyle gönderilmedi bana, yaklaşık 20 gün sonra siparişim kargoya verildi. Siparişinizin gelmeme gibi bir durumu olmaz ama böyle pürüzler olabiliyor yine de gayet iyi fiyata kapatıyorsunuz. 1 haftada siparişi eline ulaşmış olanlar da var tabii.
 
Özelliklerine baktım ama NKRO yok, 6 tuşa kadar ghosting önleme var, RGB yok sadece beyaz aydınlatma, hot swap değil, klavyede tuşların etrafını saracak bir Shell de yok bence görsel olarak zayıf, knob ya da ekran da yok ve kablolu, bence bu fiyata iyi değil. Kablolu alacaksanız Ajazz var zaten bu fiyatlara, onlar daha alınabilir.

Kısaca değeri 600-800 TL olabilecek bir klavyeyi sırf marka ismi var diye 2-3 katına satıyorlar. Çok üst fiyatlara çıkılmadıkça marka olan ürünler alternatiflerine göre çok zayıf kalıyor maalesef.

Amazon'dan aldım ne diyorsunuz iade mi edeyim?

Fiyat şöyle çıkıyor, neredeyse 200 TL daha pahalı:
Eki Görüntüle 2133398

GMK87'de IXPE katmanı yüzünden switchlerin yarısı çalışmamıştı, manuel delik açınca düzeldi. Bunu yaşayan çok kişi var, sizde olmamıştır belki switchlerden dolayı.
5 pin switchden kaynaklı olabilir.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar, elimde james donkey rs2 3.0 ve e yooso z11t var, switch olarak da gateron g pro silver, akko lavender purple ve huano red switch var. Sizce bu kasayı da almalı mıyım yoksa aliminyum olanlara mı yöneleyim ?
 
Amazon'dan aldım ne diyorsunuz iade mi edeyim?


5 pin switchden kaynaklı olabilir.
O fiyata daha iyi seçenekler var hem özellik hem de görünüş olarak, bence iade edip daha güzel bir TKL model alabilirsiniz ama karar sizin tabii ki.
Arkadaşlar merhabalar, elimde james donkey rs2 3.0 ve e yooso z11t var, switch olarak da gateron g pro silver, akko lavender purple ve huano red switch var. Sizce bu kasayı da almalı mıyım yoksa aliminyum olanlara mı yöneleyim ?
Alüminyum kasalar da güzel fakat ses plastik kasalardaki gibi tok olmuyor, force break mod uygulamak lazım eğer thocky ses profili isterseniz. Ben elimde fazladan switch ve keycap var diye aldım bu kasayı eğer sizde de varsa değerlendirebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı