Windows 8 Wolfteam kasıyor

Sorun sizde. Hiçbir şey kasmıyor. Windows 8 kasıyorsa 7 nasıl kasmasın? Virüs vardır, güncelleştirmelerinizi yapmamışsınızdır, sürücüleriniz güncel değildir. Bin bir türlü neden var. Wolfteam. :(
 
BIOS güncel mi? Çöp dosya temizliği yaptın mı? Kayıt defteri onarımı yaptın mı? Tüm sürücüler güncel mi? (Nasıl güncelliyorsun bir de sürücülerini? Mavi ekran hataları (donanımsal bir hata yoksa) kesin bundandır. C:/Windows/Minidump dosyalarını bize at.) Sistemde zararlı yazılım olabilir. Malwarebytes ile bir taratın. Kesinlikle Windows 8.1 öneriyorum.
 
Bilmiyorsanız da Windows 8 kasıyor demeyin lütfen. C:/Windows/Minidump klasörünü Yandex Disk'e yükleyebilirsiniz.
 
Wolfteam ne ara oyun kategorisine girdi diyeceğim :) Böyle seviyesiz oyunları oynamayın. İşletim sistemi olarak da 8.1 en iyisidir. Bir bilgisayar Mario gibi grafikleri olan Wolfteam'de bile kasıyorsa burada suç Windows 8'de değil, PC'dedir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece ekran kartı falan güncelledim diğerlerini değil bios falan bilmiyorum. Birde Minidump dosyalarını size nasıl yollayabilirim?

Minidump klasöründeki dosyaları rarla bir dosya paylaşım sitesine upload et. Mesajımdaki her dediğimi yaptın mı? BIOS için anakart modeli ve mevcut BIOS sürümün gerekli. Diğer sürücüler için DriverIdentifier adlı yazılımı kurup, çıkan linki buraya atman yeterli.

Bu arada Recep Baltaş'a katılıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı