Çaldırdığım Steam hesabımı geri aldım

elrichohenheim

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2013
Mesajlar
139
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bundan 5 gün önce hesabıma biri ekledi beni. Dedi ki, senin CSGO silahlarınla arkadaşım ilgileniyor o seni ekleyemedi sen onu ekle bide link attı ama bunların hepsi ingilizce . Neyse sonra ben de tıkladım linke .
steamcommniunity.com/id/csgoplayer18/(sakın tıklamayın) sitesi kendi sitesi gibi asıl gerçek olması gereken linkte bu Steam Community . Neyse şifremi filan girdim bir anda steamguard.exe diye bir dosya indi . Sen ahmak kafa dosyaya tıkladım. İlk önce başka bir yerden steame giriş yapıldı dedi sonra şifre e-posta adresimi filan her şeyi değiştirmiş. Bir an şoka girdim . Kendimden gençtim. Sonra aklıma steam support geldi . Allah´tan bir kaç tane oyunu amazondan filan almışım. Şimdi nasıl aldığımı yazayım.

Hİ Dear Admins
My Steam account has been hijacked on May 26th 2014. All of my games and my valuable items in Steam Inventory has been stolen and extracted to other Steam Accounts.
Please let me know what information I need to provide to retrieve my account and my items.
Thank you!

my account details
steam id:
account name:
e mail adress:

More details in following screenshots:
screen shoot larla haklı olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor buraya eklersiniz


Last trades I made before my account is hijacked:
buaraya hesabım çalınmadan yaptığım son trade nin resmi ekledim bunu ekleme nedenim scrammer in tüm steam envanterimi boşaltmış olması ben envanterimin eski hale getirilesini talep ettiğim için ekledim

Proof of purchase for the account:
buraya steam hesabıma yaptığım para yatırma işlemlerinin makbuzlarının resmini ekledim bunlar steam hesabınızın bağlı olduğu mail adresini gelir

My call of duty black ops Cd key
cd key i gitti gidiyor dan satın almıştım satın alma ekranının resmi cd key de bu ekranda(önemli nokta digital ortamda satın alığınız oyunların ürün teslim ekranın resmini atın kutulu aldıysanız oyunun kutusunun resmini atarsınız)
ben bu şekilde satın aldığım bi kaç oyunun cd key lerinin resmini attım steam hesabınızdaki tüm oyunların cd keylerinin resmini atmanıza gerek yok
My Mound and Blade Warbant Cd key
Medal of Honor and Red Alert 3 Cd keys

Daha sonra 2 gün sonra cevap geldi şifrenizi yolladık hepsi rakam diye . Tabi e-posta adresi de eski haline dönmüş. Sonra tekrar şifremi unuttum dedim. Eski e-postama mail geldi. Sonra girdim. Yeni şifre oluşturdum. Siz siz olun hiçbir linke tıklamayın. Yok efendim bedava oyunmuş filan bunlar hikaye oyuna 60 , 70 dolar veren adamlar enayimi ki veriyorlar. Birde arkadaşlar Steam de tanımadığınız yabancı adamları sakın eklemeyin. Genel olarak %70'i dolandırmak için giriyor. İnşallah başınıza gelmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz şekilde steam accountumu bende kaybettim,mail adresimi ve şifremi değiştirmişler.İşin Kötü kısmı satın aldığım oyunun yani dota2 nin cd keyini bulamıyorum.Diğerleri ücretsiz oyunlar.Nasıl Steam accountumu geri alabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Eğer sadece dota 2 varsa önemli değil baştan kur dota 2 zaten bedava . Ama eşyaların filan varsa çok önemli değerli filan ticket at eski e-posta adresini filan at Serial key olmadan yolla . Düşük ihtimal ama yine de olabilir. Sen gene bir yolla.
 
Yardımcı olduğun için teşekkürler, durumu anlattım otomatik gelen mail adresi değiştiğini bildiren mail'in screenshot'unu gönderdim 5 gün sonra şifre yenileme gönderdiler, Hesabı geri aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı