Orjinal Oyun en fazla kaç farklı bilgisayara yüklenebilir?

arkham

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2012
Mesajlar
2.469
Makaleler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Orjinal olarak alınan kutulu yada dijital bir oyun en fazla kaç farklı bilgisayara yüklenebilir?
 
Mesela yakınlarda Batman Arkham Origins çıkacak. Bu oyunu 2 kişi almayı düşünüyoruz ortaklaşa amaç orjinal olsun. Sorun olur mu kutulu yada dijital olarak alsak? Ayrıca ödeme şekli olarak havale ile düşünüyoruz. Bu ödeme şeklinin olduğu hangi oyun satan siteler var? Diğer bir olasılık ise sende dahil olmak üzere Recep abi diğer forum üyelerinden rica etsem, Steam yada artık siz nereden almak isterseniz oyunu alsanız, bizde size havale ile banka hesabınıza paranızı yatırsak olur mu? Yani yabancı site alışverişi olursa sadece ödeme işinde sıkıntımız oluyor siz belki yardım edersiniz diye sormak istedim.
 
Yok 5 kez yükledikten sonra iptal oluyor. 6'yı yükleyemiyorsun. Ama yeni nesil oyunların çoğu tek bilgisayar destekliyor. Far Cry 3 ne zaman dağıtıldı bizde alabiliyor muyuz? :D
 
Recep abi Fary cry 3 mü dağıttı :O

Yok canım, dağıtsa ben kesin alırdım ;)

- - - Güncellendi - - -


Beyler aranızda orjinal oyun almayı planlayan var mı? 2-3 kişi ortak danaya girelim diyoruz ;) Ciddi düşünen varsa mesela Batman Arkham Orıgins, AC 4, Watch Dogs falan konuşup ayarlayalım. Oyun 80-90 TL olsa kişi başı 20-30 TL gibi bir fiyata denk geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı