2500-3000TL Bütçe Sistem mi Konsol Mu?

Galeano

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2015
Mesajlar
825
Başlıkta belirttiğim gibi 2500-3000tl arası bütçem var şuan Acer Aspire V3-551G Laptop sahibiyim ve gündelik işlerimde gayet memnunum sadece oyun oynarken sıkıntı yaşıyorum.
Aslında masaüstü toplamayı düşünüyordum ama son günlerde aklım hep playstationa gidiyor sizce ne yapmalıyım hangisi daha mantıklı olur bu bütçe ile?
 
Ben masaüstünün daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum 2-3 sene sonra upgrade yaparsın 5-6 sene rahat götürür. Yada ben konsollara ısınamadım böyle düşünüyor olabilirim ama ben oyunlarda fare kullanmayı seviyorum :)
 
Şöyle bir görüş belirteyim ben o zaman buna göre tercihinizi yapın.

PC toplarsanız daha iyi seviyede grafikler elde edebilirsiniz oyunlarda. İleride 1-2 parçayı değiştirerek daha sonra çıkacak olan oyunları da oynayabilirsiniz. (Sonra çıkacak konsola yine bu kadar para vermek yerine.)
PS'ın avantajları ise yattığınız yerden oyun oynayabilecek olmanız, Bu oyunu çalıştırıyor mu kasıyor mu gibi dertlerin olmaması. Ama bu beraberinde biraz daha düşük seviye grafikleri ve parça değiştirememe durumunu da beraberinde getiriyor. Tamamen nasıl oynamak istediğinize bağlı.
 
Teşekkürler, sanırım masaüstü toplucam, şuan eminim hangisini yaparsam yapayım pişman olucam ama pc özgürlüğünden dolayı daha ağır basıyor :) ps4 düşünmemin tek sebebi daha önce hiç konsol sahibi olmamış olmam.
 
Teşekkürler, sanırım masaüstü toplucam, şuan eminim hangisini yaparsam yapayım pişman olucam ama pc özgürlüğünden dolayı daha ağır basıyor :) ps4 düşünmemin tek sebebi daha önce hiç konsol sahibi olmamış olmam.

Bence de daha memnun kalacaksınız. Dediğiniz gibi PC özgürlüğü ve gerektiği zamanlarda overclock gibi imkanları sağlaması PC'yi ön plana çıkartıyor. Bilgisayarla uğraşmanın zevki de cabası. :)
 
Dediğim gibi gündelik işlerde gayet memnun olduğum bir laptop var şuan elimde fakat konsolun ilerdeki grafikleri gerçekten beni huzursuz edecek bundan eminim bu yüzden son kararım masaüstü, tasiyeleriniz için teşekkür ederim :)
 
Daha once ps4 aldim ve gittim sattim. 1300e almistim indirimden vatan dan 1000tl ye 3 ay sonra sattim. Pc ye upgrade yaptim gtx 770 aldim. Sonra pisman oldum acamadigim oyun yoktu full ayarlarda ama bazi oyunlar optimizasyon hatalarin dan tut crash leri bitmiyordu. Ama konsol da boyle bir dert yoktu. Ne kasma korkusu ne opti sorunu. Sonra pcyi de sattim belki ileride xbox one alacagim. Konsol almani oneriyorum. Ve ps4 degil de xbox,one al bence. Cunku tamam ps4 performans olarak onde ama ag olarak,cok geride.. habire bakim cokme oluyor. Xbox one al,derim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı