1.000 TL civarı klavye önerisi

Bütçe
1000

MightySeja

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu klavye alınır mı? Türkçe klavye olanı 900-1000 TL'ye satılırken İngilizce olanı 750TL'ye satılıyor fiyatı uygun gibi geldi. Membran olduğunu biliyorum mekanik takıntım yok kaliteli olsun membran olsun kafasındayım kronik bir sorunu yoksa almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı? İyi midir? Redragon K552 önermeyin her konuda 3000 TL klavye isteyen kişilere bile K552 atılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşıma hediye olarak almıştım, herhangi bir sıkıntısı yok hala kullanıyor çok memnun. Gayet kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Yalnız fiyatına biraz şaşırdım. Ağustos ayında 300 küsure almıştım ben. Bu fiyata alternatifleri var mı bilmiyorum. Şu anda MediaMarkt'ta Türkçe olarak 800'e satılıyor oraya bir bakın isterseniz.

 
Alınabilir. Zaten hak ettiği fiyat maksimum 700TL civarıdır bence. 1000TL bütçe civarında kaliteli mekanikler bulunuyor. Bunlar bazıları:

Yine de seçim size kalmış.
 
Arkadaşlar bu 2 klavye arasında kaldım. Low profile hoşuma gidiyor açıkçası.

MSI kuponlarımla birlikte 1.050 TL Kailh Low profile white Switch kullanıyor.
HyperX kuponlarla birlikte 1.100 TL TTC red Switch kullanıyor.

HyperX İngilizce klavye.
MSI TR klavye.

RGB, kasa olarak MSI önde daha çok çeşit sunuyor. Metal gövde vs. ayrıca Low profile benim için normale göre bir tık daha iyi ama olmasa da olur kafasındayım.
Aslında direkt MSI alıp geçecektim fakat Switch'leri beni biraz tedirgin etti, çok sesli olduğunu söylüyorlar. Blue Switch gibi Click sesi geliyormuş. Baktım YouTube'dan ama çok mu geliyor az mı belli olmuyor tabii. HyperX bildiğimiz tok red Switch sesi. Genelde işim gereği rapor vs yazıyorum, arada sırada da LoL vs oynuyorum nadiren, de FPS...
Bu kriterlere göre sizce hangisi daha iyi olur?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı