1 numaralı SIM karta izin verilmiyor hatası

Hocam aynı durumdayım Vodafone'dan netgsm geçtim hat kendi üzerime siz çözebildiniz mi bir gelişme var mı başka operatöre mi geçtiniz.

Hocam en az 7 defa BTK ile GSB arasında top gibi sektirildikten sonra CİMER'e başvurun dediler.
Bu konu hakkında e-Devlet'ten GSB'ye ve CİMER üzerinden GSB'ye şikayettte bulundum. GSB'yi ararsanız eninde sonunda size de CİMER üzerinden başvurudua bulunmanızı isticekler. CİMER başvurusu tahmin edeceğiniz üzere uzun sürüyor. Fakat e-Devlet üzerinden yaptığım başvuruya bugün cevap aldım ama tahmin edeceğiniz üzere işi başkalarına yıkmayı seviyorlar. Mesaj bu şekilde (en azından sorundan haberdarlar)

Merhaba,
Netgsm ile iletişime geçmeniz gerektiği, Turkcell üzerinden gerekli eşleşmeleri sağlamak durumunda oldukları BTK tarafından kurumumuza bildirilmiştir.
Geri dönüşünüz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Kendi paramızla rezil oluyoruz maalesef. Bir de üstüne GSB'deki memurlar suçluymuşuz gibi muamele ediyorlarya. Anlamak dinlemek yerine her olayı anlatışımda sadece bu cümleyi kuruyorlar "GSB telefon desteği anayasasının XXI maddesi gereği telefona başka hat takarsanız kullanamazsınız" ( 10X ).🤬

Son durum olarak tekrar netgsm de destek talebi oluşturdum. Sorunu ilettik falan filan diyorlar. Sorun ilk başladığındada yazmıştım satende çözümsüz cevaplar hep... Aradığımdada bu e-Devlet senkronizasyonlarının tam olmadğından bahsediyorlar. Bu durumun kurumsal olduğunu hemen halledemicekelerini filan dediler. CİMER başvurusunun sonuçlanmasını bekliyorum. Olmazsa aşka bir operatöre geçeceğiz mecbur fiyatlarda çok pahalandı :/ 😕.

Sizin son durum nedir bir gelişme varsa paylaşın lütfen bende durum sonuçlanırsa yazacağım. Ama mutlaka sizde GSB anasayfasında en aşağıda bilgi edinme başvurusunda bulunun ne kadar çok şikayet o kadar çözüm odaklı bir cevap alırız.
 

Geri
Yukarı