1000-1200 TL arası bütçeye router önerisi

Katılım
4 Eylül 2021
Mesajlar
445
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kablonet'e geçtik ama ne yazık ki Wi-Fi çok kötü. Az çekiyor aynı odada bile. 100 Mbps hız var. Hızın tamamını alabileceğim bir router önerir misiniz?
 
Powerline adaptörler de var alternatif olarak, kayıpsız olduğu da söyleniyor. Fiyat olarak router veya repeaterlara göre daha pahalı ama, bilginize.
 
Düşükmüş ya, en az 50 vermesi gerekiyor. Tplinki evin içinde bulunduğu odadaki en yüksek yere koyarak tekrar deneyebilir misiniz? Sinyal alçak kalmasın. Power'da var diye biliyorum ama yine iyi bakmak lazım her modelde var mı bilemiyorum, çalışma prensibi routerdan biraz farklı o yüzden karışıklık olmasın.
 
Düşükmüş ya, en az 50 vermesi gerekiyor. TP-Link'i evin içinde bulunduğu odadaki en yüksek yere koyarak tekrar deneyebilir misiniz? Sinyal alçak kalmasın. Power'da var diye biliyorum ama yine iyi bakmak lazım her modelde var mı bilemiyorum, çalışma prensibi routerdan biraz farklı o yüzden karışıklık olmasın.

Biraz kötü ya aldıgımız. 2.4GHz.
 
Anladım, yani ev içinde odalar arası mesafe kısaysa tplinki kablo ile access point yapabilirsiniz, bu şekilde düşük hız alacağınızı sanmıyorum ama seçim sizin, veya powerline alabilirsiniz kullanıcı yorumları çok olumlu.
 

Geri
Yukarı