1000-1300 TL Arası Telefon Önerisi

Dostum P9, Discovery, Casper, Lenovo vs. telefonlardan uzak dur, gerek yok eğer alacaksan Samsung, Apple veya Sony alabilirsin. Benim 1300 TL'm olsa ikinci el bir Samsung A7 bulurdum 2 aylık falan. Eğer sıfır alacağım dersen J7 prime önerebilirim. Kolay gelsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
dostum şu tip telefonlardan uzak dur : p9,discovery,casper,lenovo vs telefonlardan uzak dur. gerek yok eğer alacaksan samsung apple veya sony alabilirsin benim 1300 tl'm olsa ikinci el bi samsung a7 bulurdum 2 aylık falan eğer sıfır alacam dersen, j7 prime önerebilirim. kolay gelsin
P9'dan neden uzak duruyor. Kullananlar memnun almayı düşünüyorum hatta.
 
Bu saatten sonra 16 GB bir telefon almak, hele bu fiyat aralığında biraz saçma olur.

Zen3, GR5, P9, C serisi alınabilir güzel cihazlardır. Siz sanırsam salt performansa odaklanmışsınız bunun için Mİ5S uygun ve güzel bir tercih olur.

Diğerlerinin önerdiği J7 Prime özellik olarak güzel olsada kullanılan ekran TFT ekran videolardan ve bizzat yan yana kıyasladığımda ekranı benim hiç hoşuma gitmemişti.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı