1000-1500TL arası Bluetooth kulaklık önerisi

orphicces

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2019
Mesajlar
18
Merhaba, herkese iyi sosyaller. Telefon için Bluetooth'lu bir kulaklık almak istiyorum, kulak üstü olursa çok iyi olur. Öğrenciyim ve YKS'ye hazırlanıyorum kütüphanede dışarıya sesin çıkmayacağı güzel bir kulaklık istiyorum (zaten ders dinlerken sesin dışarı çıkacağını sanmıyorum fakat insanları rahatsız etmek istemem.). Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve genelde sürekli müzik dinliyorum o yüzden ses kalitesi iyi olursa iyi olur yani. Dersim sabah başlıyor, okuldan sonra kütüphaneye gidiyorum akşamüstüne doğru evde oluyorum şarjıda iyi giderse iyi olur. Genel olarak beklentilerim böyle pek düzgün yazamamış olabilirim kusura bakmayın. Not olarak belirtmek istedim sıfır olması çok önemli değil ikinci el de alabilirim sorun olmaz. Bütçem 1000-1500 arası.

Telefonumun modeli Samsung Galaxy A33 belirtmek istedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak içi kullansan böyle bir günlük rutin için daha iyi bence. Gün içinde şarj da edebilirsin. Güncel kulaklık piyasasını bilmiyorum bir tavsiyem yok
 
Kulak içi kullansan böyle bir günlük rutin için daha iyi bence. Gün içinde şarj da edebilirsin. Güncel kulaklık piyasasını bilmiyorum bir tavsiyem yok.

He belki daha kolay olabilir dediğini gibi ama bağlaması zor olsun istemiyorum yani teknoloji özürlüsü değilim ama işte sağ kulaklığa basılı tutun sonra şunu yapın falan filan biraz zor ve uzun geliyor bana. Fakat öyle olmayan kulaklıklar varsa bakılabilir benim de pek bilgim yok. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı