1000₺ Mekanik klavye önerisi

Bilemiyorum hocam ya bilek desteği vs. de olsa iyi olur fakat 3-4 günü var bu klavyenin indiriminin bitmesine biraz daha araştırayım bekleyeyim en son çare bunu alırım artık.

Bende klavye alacağım indirim bitmeden alabilirsem bunu alacağım indirim biterse sahibindenden kapalı kutu mizar MZ60 alacağım.
Bilek desteği olmadığı için almamanız biraz saçma olur atılan klavyeler Outemu Switch kullanıyor attığımda ise Gateron Switch'ler kullanılıyor oldukça kaliteli Switch'ler tercih size kalmış.
 
Ciddi ciddi okuyordum bu kısımda kahkahayı bastım.
Vata galaxtan hem kozmetik hem de işlevsellik açısından daha önde. Yay sesinden bahsediyorsanız bu bütçede her klavyede olan bir sorun. Ki Vata'yı bir süre kullandıktan sonra yay sesi geçiyor zaten. Galax 300 TL civarındayken fiyatını hak ederdi ama 700-800 lirayı hak edeceğini düşünmüyorum.
 


Bütçeyi biraz aşıyor:


 


Bütçeyi biraz aşıyor:



Hocam teşekkür ederim XPG sipariş verdim Blue Switch ama yapacak bir şey yok piyasada klavye kalmamış yurtdışı da almak istemiyorum o yüzden mkw100'e de baktım ama XPG de karar kıldım keşke XPG red Switch stokta olsaydı...
 

Geri
Yukarı