1000 TL civarı mouse önerisi

Bütçe
800-1200
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/unnamed-jpg.1851140/ eliniz büyükse claw tutarsınız DeathAdder v3'ü rahatça, hatta biraz ortanın üstü elde de parmakları büküp yapılır yani. Fakat el küçük veya orta boysa direkt XM1r. Ha bu arada Darmoshark M3 de alınabilir claw için, madem 1300'e çıktınız. Dav3 en performanslı cihaz fakat kablo sevmiyorsanız M3 akar gider.

İncehesap Gaming gecesinde DeathAdder V2 Pro Wireless vardı 1100 TL'ye onu aldım.
Ve bir sorum daha var ben bu fareye renkli mouse pad alsam sıkıntı yaratır mı?
 
İncehesap Gaming gecesinde DeathAdder V2 Pro Wireless vardı 1100 TL'ye onu aldım.
Ve bir sorum daha var ben bu fareye renkli mouse pad alsam sıkıntı yaratır mı?
Hocam aşırı ucuza almışsınız bu arada, çok iyi. Ya ben biraz manyağım açıkçası fareyi açıp içindeki boş plastikleri vs biraz kırpıp ağırlığını bile düşürürdüm sizin yerinizde olsam da alışılır bence 88'e. -https://www.youtube.com/watch?v=60_h7js-Ai4 bu şekil- ve Hayır tabii ki olmaz hocam, farenin altındaki ayaklar ptfe materyalden yapılıyor ve mousepad'te herhangi bir renk akması ya da ne bileyim çizik mizik bir şey yapmaz düşünceniz oysa. Kulaklık hangi renkse onunla uyumlu kıyak bi şey yapılabilir ama siyah deathadder aldıysam ben düz siyah mousepad koyarım herhalde ya da şarap kırmızısı klasse longteng falan da olabilir. -Tabii en önemli şey mousepad'in cinsi, yani hızlı mı yavaş mı; ona göre alın daha çok-
 
Hocam aşırı ucuza almışsınız bu arada, çok iyi. Ya ben biraz manyağım açıkçası fareyi açıp içindeki boş plastikleri vs biraz kırpıp ağırlığını bile düşürürdüm sizin yerinizde olsam da alışılır bence 88'e. -https://www.youtube.com/watch?v=60_h7js-Ai4 bu şekil- ve hayır tabii ki olmaz hocam, farenin altındaki ayaklar PTFE materyalden yapılıyor ve mouse Pad'te herhangi bir renk akması ya da ne bileyim çizik mizik bir şey yapmaz düşünceniz oysa. Kulaklık hangi renkse onunla uyumlu kıyak bir şey yapılabilir ama siyah DeathAdder aldıysam ben düz siyah mouse pad koyarım herhalde ya da şarap kırmızısı klasse longteng falan da olabilir. -tabii en önemli şey mouse Pad'in cinsi, yani hızlı mı yavaş mı; ona göre alın daha çok-

Zaten şu an kullandığım mouse bayağı kötü olacağı için 88gr dert olmaz ayrıca mouse pad olarak da xrades 24 almayı düşünüyordum. Önerdiğin bir şey varsa beklerim hocam.
 
Hmm, hocam yani mousepad konusunda artık bir bilgim yok çünkü bakmıyorum ya. Xrades ortalama bir şeyler sunar ancak fiyat belli, vereceği performans belli. Swarcow diye bir kanal var o hala mousepad incelemesi yapıyorsa onun önerilerine bakın, +300 ne yazık ki gider bu arada iyi bir mousepad için. Sanırım Türkiye şartlarında en uygunu klasse mousepadlerdi fiyat olarak ama bir bakmak lazım.
 

Geri
Yukarı