1000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

İşlemcinin testleri internette mevcut istersen onlara bakabilirsin en azından kafan rahat olur. Ekran kartında ise Ram değerlerine bakma birsürü teknolojik özellikler mimari farklar var. Tabikide bütçen yetiyorsa GTX 1060 daha iyi bir tercih olacaktır.
 
Aftermarket, referans veya founders edition kartlarından sonra , MSI , Asus , Gigabyte vb. gibi firmaların kendi soğutma sistemleri, OC vb. gibi özellikleri katarak piyasaya sürdükleri kartlardır.
Kartın kaç GB olduğuna bakma, bazı oyunlarda artı oluştururken çoğunda fark yaratmaz. 6 GB çok yeterli bir düzey. Youtube'da GTX 970 , 1060 ve RX 480 karşılaştırmaları mevcut. GTX 1060 çoğu testde bu kartları geride bırakıyor.
 
1060'ın fiyatından haberdar değilsiniz galiba...
Yurtdışında şuan MSI GeForce GTX 1060 Gaming X usd 350 doların altında bulunabiliyor.
Arkadaşda yurt dışındayım dediğine göre sorun olmaz (diye düşündük)
Fakat son aldığımız bilgilere göre Afrikadaymış :)
@M3hm3t_14 Üstteki kartın Ukrayna fiyatı 340 dolar. Sizin oralarda nasıldır açıkcası bilemiyorum. Ben Avrupa diye düşünmüştüm.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dar boğaz yapsa da sorun yok. Ancak yanlış kasayı almışsın. Black Advanced değil de Black Edition alsaydın ondaki güç kaynağı %80 verimli.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı