10000 TL bisiklet önerisi

yamankm

Hectopat
Katılım
29 Eylül 2019
Mesajlar
1.687
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB
Cinsiyet
Erkek
Bana ileride sorun çıkarmayacak bir bisiklet lazım spor ve gezinti amaçlı sürecek çok ağır olmaması, çok hantal yani yavaş olmaması ve konforlu olması yeterli.
Tavsiyelerinizi alabilirsem çok sevinirim.
 
Son düzenleme:
Bisiklet tavsiyem yok fakat alırken nelere dikkat etmeniz gerekenler konusunda yardımcı olabilirim. Öncelikle orta amortisör kesinlikle olmamalı. Mümkün olduğunca hafif olmalı. Vitesleri normal bisiklet gibi değil de Formula 1 gibi olan viteslerden olmalı. Ve en önemlisi elektrikli olmasını öneriyorum. Sonradan pişman olabilirsiniz.
 
Ne tür istiyorsunuz? Yol, şehir, mtb?

Hocam pek bir bilgim yok dediğim şeyler için en rahat hangisi olursa ama şehirdeyim ve yolda da sürerim öyle diyorsanız.
 
Hocam 10 bin TL'ye bisikletmi olur Allah aşkına, en iyisi 3 bin tlydi galiba 3 4 yıl önce.

Hocam almışkene sağlamını almak istiyoruz abimle ya sonra sıkıntı çekmemek adına.
 
Hocam pek bir bilgim yok dediğim şeyler için en rahat hangisi olursa ama şehirdeyim ve yolda da sürerim öyle diyorsanız.

Yol bisikleti ve uzun süre MTB kullandığım için biraz karşılaştırma yapabilirim. MTB ağır oluyor ama dağda bayırda kaldırımda çukurda her yere girip çıkarsınız, sıkıntı olmaz. Şehir bisikletleri MTB'lerden daha hafif ve hızlı oluyor, sürüş olarak da rahat. Yol bisikletleri en hafifi ve hızlısı. Çok kolay hızlanıp yorulmadan sürüş sağlıyor ama oturuş pozisyonu rahatsız. Yoldaki ufak tümseklerden çukurlardan bile kaçınmak gerekiyor. Kaldırımda sürmek işkence, çünkü süspansiyon yok. Asfalttan şaşmamak gerekiyor yol bisikleti sürerken. Biraz toprak yol deneyimim de oldu yol bisikletiyle, yol tutuşu olarak iyi olmuyor. Bir de havalı görüntüsü var, ne kadar önemli bu bilmiyorum ama gören herkes bakıyor, en dandik yol bisikleti olsa bile herkesin dikkatini çekiyor.
 

Geri
Yukarı