1050 Ti İle Zcash Madenciliği Yapmak

Katılım
17 Mayıs 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet, ortalama 1 haftalık araştırmam sonuncunda bu işe iyice merak saldım ve bir sistem toplamaya karar verdim. Şunu belirteyim. Bu işi öyle büyük gelirler hatta gelir elde etmek içinde girmiyorum. Önce 1-2 ay deneyip, öğrendikten sonra eğer kafama yatar bilgi sahibi olursam ortalama 6000 TL yatırım yapıp cüzzi rakamlarda(aylık 500-600 TL) gelir elde etmeyi planlıyorum. He oldu da beceremedik yapamadım o zaman oyun, film için kullanıp sonrasında satarım. 3 gün önce şöyle bir sistem aldım:

-MSI Z97 GUARD-PRO(ikinci el sahibinden)
-MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB (ikinci el sahibinden)
-Intel Core i3 6100
-WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata(ikinci el sahibinden)
-Kingston 8GB HyperX(ikinci el sahibinden)
-Zalman 750W PSU

Sistem bu şekilde. Dediğim gibi Zcash kazmayı düşünüyorum ama düzgün bir pool bulamadım. Varsa bildiğiniz diğerlerine nazaran daha az çalan, sağlam önerilerinizi bekliyorum. Veya Nvidia kartlar için Zcash madenciliğiyle ilgili bildiğiniz anlaşılır bir video varsa atmanızı yardımcı olmanızı istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti laptopla günde 3.7 TL yapıyor. Senin elektrik faturan daha fazla olur. Bir de zCash'de .5 falan daha az yaparsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle anakart ve işlemci uyumuna dikkat etmeni öneririm.
Masaüstü sistemde MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB ortalama saatte 0.10 dolar kazandırabiliyor. Msi gtx1050 2gb hatırladığım kadarı ile %20 daha az kazandırıyor. Yani bu hesaba göre Gtx1050ti günlük ortalama 2.4 dolar aylık minimum 70 dolar çıkarır diye düşünüyorum. Bunun ne kadarı elektrik faturasından sonra sana kar olarak döner bilemem ama overclock ile %5 arttırabilirsin karını. Zaten kar amaçlı değil deneme amaçlı giriyorum diyorsun ve en kötü ihtimal oyun oynarım yazmışsın sorun yok o zaman. Karar senin.
 
Zcash madenciliği, gtx 1050ti ile mining rig kurmak daha hesaplı geliyor ,benim hesabıma göre toplam maliyeti , alınan hash gücüne bölersek daha düşük bir maliyet çıkıyor
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı