1300 TL Ekran kartı tavsiyesi

İsmailsafaç

Kilopat
Katılım
19 Aralık 2013
Mesajlar
468
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2. El ekran kartı bakıyorum. 1200-1300 bütçe ile aklımda GTX 1060 6 GB veya RX 580 8 GB
Var ama garantileri bitmiş bulunuyor genelde. Ben de biraz korkuyorum açıkcası mining yapılmış olmasından dolayı. Bu fiyat bandında 2.el bu kartlara muadil ne bakabilirim? Daha güncel olabilir.
 
Aslında ileride değiştiririm nasıl olsa diye aldığım GTX1060 ekran kartımı aldığımdan beri teknoloji yerinde durmadığı için model belirleyip değiştirme şansı bulamadım. Gerçi PC başında oturmaya doğru dürüst zamanda olmadığından ne gerek var masraf yapıp ekran kartı değiştirmeye de diyorum bir yandan. Garanti süresini fatura vs bulup kontrol etmem gerekecektir yalan söylemiş olmayım ama benim gibi ekran kartını taktığı günden beri canavar gibi çalışıp en ufak sorun çıkarmamış hatta kıyamamış bir çok kullanıcıda vardır. Tabi ki bu güven meselesi forum içerisinden aracılar vasıtası ile birbirini tanıyan insanların yönlendirmesi ile çözüme ulaşmayı deneyin. Ekran kartımı değiştirme konusunda kesin karar verip ne alacağımı ve değip değmeyeceğine karar verebilmiş olsam ben benimkini vermeyi düşünürdüm.
 

Fakat 2. el önermem arıza yaparsa başına iş açılır.

 
RX 580 4 GB iş görür mü 8 GB a göre? Forza horizon 4, CS:GO, Rainbow Six felan oynuyorum.
900 liraya felan 4GB RX 580ler var.
Garantili internet kafe çıkması kartlarda var. Pek sıcak bakmasamda.
 
Son düzenleme:
MSI RX 570 Armor 4 GB ile bu oyunlarda tatmin edici FPS'ler alırsın. Fakat gelecekte çıkıcak oyunlar için yetersiz kalabilir. Bütçeni biraz daha arttırıp 8 GB'lık modellere yönelmeni tavsiye ederim. Çıkma kartların garanti süresi uygunsa alınabilir.
4 GB yeni almaya karar verirsen, yalnız uyarayım sitede kalan son ürün.

 
Son düzenleme:
RX 580 4 GB iş görür mü 8 GB'a göre? Forza Horizon 4, CS:GO, Rainbow Six falan oynuyorum.
900 liraya falan 4 GB RX 580'ler var.
Garantili internet kafe çıkması kartlarda var. Pek sıcak bakmasamda.

RX 580 dolardan dolayı 1500'ün üzerine çıktı 570'in herhangi bir modeli idare eder sanırım yine de biraz beklemeni tavsiye ederim 580 için.
 
Cuma gününü bekle en azından belki incehesapta Gaming gecesinde bir şey indirime girer fakat ödeme yapana kadar stok tükenme durumu kaçılınmaz oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı