1400 TL telefon önerisi

UTKU123161

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2019
Mesajlar
198
Çözümler
1
Merhabalar, yeni bir telefon almak istiyorum ama bütçem kısıtlı. Instagram, Facebook, Steam, Spotify, snapchat, gibi uygulamalar ve brawl stars, FIFA Mobile, LOL TFT Mobile oynuyorum. Kamerasının çok iyi olmasına gerek yok ama şarjı iyi gitsin istiyorum. Üstüne şu kadar ekle gibi yorumlar yapmayın şu anda maksimum bu kadar harcayabilirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Xiaomi Redmi Note 6 Pro bakın derim. Şu an bende kullanıyorum şarjı güzel gidiyor kamera konusunda ise gündüz üzmez ama düşük ışıkta sıkıntı. Oyun konusunda ise @BERWAR hocam daha detaylı bilgi verecektir.
 
@Rezerve6 Note 6 Pro yerine realme 5I modeli de alınabilir, bütçeye sığıyor. Bütçeyi artırma durumu varsa a3, Redmi Note 8 ve realme 3 Pro alınabilir.

Benim aklıma ilk kendi kullandığım geldi o yüzden onu örnek verdim. Ama 5i de son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı. İnsanlar aldıkça deneyimlerini göreceğiz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı