150 TL'ye Taşınabilir yada Sabit HDD önerisi

Raşit Gönenç

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2012
Mesajlar
2.368
Makaleler
113
Çözümler
1
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
İyi günler. 150 TL'lik bir bütçeye taşınabilir yada sabit bir HDD disk önerebilir misiniz? Önerilerden sonra hangisini almalıyım sizce? Taşınabilir daha iyi mi dersiniz? Yoksa sabit mi?

Not : Yazmayı unutmuşum 1 TB'lık olmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada ne konuda kullanacağınız önemli. Örneğin evde izlediğiniz ya da çalıştığınız büyük boyutlu dosyaları, filmleri ve dahasını iş yerinde yani birden çok PC arasında kullanacaksanız Harici disk almanız yararınıza olur. Benim büyük dosyaları, filmleri başka PC'lere taşımak gibi işlerim olmaz diyorsanız Sabit disk almalısınız.

VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk

%25 indirim ile 155 TL tutar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Raşit Gönenç dedi:
Usta muhtemelen aynı ama, WESTERN DIGITAL Caviar Blue (WD10EZEX) 3.5" 1TB SATA3 Dahili Disk - Ürün Kategorileri Şu HDD ile senin önerdiğin arasında bir fark var mıdır? Benim gördüklerim aynı olduklarını söylüyor ama, yinede bir sorayım dedim.

Üstat ikiside çok iyi markalar. Ben alacak olsam WD alırım ama bu Seagate'in eksikliğinden değil. Bana daha ilgi çekici geldiğinden. Hani diyorlar ya elektrik aldım aynen öyle :)
Lakin sana öneri yaparken Seagete seçtim çünkü depolamada kullanacaksın ve Seagate'in veri kurtarmaya yönelik bir sürü yazılımı var.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı