1500-1800 TL Bisiklet Önerisi

Gamerq

Kilopat
Katılım
27 Mayıs 2015
Mesajlar
121
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncesinde Mosso Wildfire 29" bir bisikletim vardı çalındı evin önünden. Tekrardan almayı planlıyorum önerileriniz nedir? @BilgisayarKurdu nun anladığını sanıyorum bir kaç başlık okudum ama eksiydi başlıklar. Benim bulduklarım bunlar bisikletten hiç anlamam diyebilirim. Sizlere komik bile gelebilir bu bisikletler.
29" WHISTLE MIWOK 1639 ERKEK DAĞ 24-V HD - Whistle Bisiklet
29" WHISTLE APACHE 1649 ERKEK DAĞ 27-V HD - Whistle Bisiklet
29'' WHISTLE PATWIN 1688 ERKEK DAĞ 27-V HD - Whistle Bisiklet
GHOST TACANA 1 29'' 24 Vites - | Ghost Bisiklet
Bunlar f/p değil derseniz önerilerilerinize açığım.
 
Bence senin dediğin gibi fiyat performans değil bu bisikletler. Ancak f/p arıyorsan çok uzun süre araştırman gerekiyor. Ben mesela Rockrider 8.1imi en az 2-3 ay araştırma yaptıktan sonra aldım düzenli olarak takip etmen gerekiyor. Hatta bu fiyata orta yada başlangıç düzeyi yerine üst düzeye daha yakın ikinci el bisikletler alabilirsin. İkinci el bisikletleri de biraz araştır bu konuda sana @BilgisayarKurdu daha iyi yardımcı olur. Kendisi bazen konu bildirimlerini kaçırıyor ben bu vesileyle bir daha etiketlemiş olayım. Seçtiğin bisikletler arasında zaten fiyatından da anlaşılabileceği gibi en iyisi apache. Ama bence fiyatını hakketmiyor.
 
Açık konuşmak gerekirse, listede bulunan bisikletler fiyatlarını hak etmiyor. @Frknhrmnc 'da belirtmiş bunu. İkinci el piyasasında 29'luk ht bisikletler pahalı olabiliyor ama en azından 1800 TL fiyata sahip çok daha iyi bir bisiklet bulabilirsin. Diğer yandan illa ben bunlardan birini almak istiyorum diyeceksen Ghost'u almanı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı