1500 TL sistem toplama

enes1391

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
309
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bir arkadaşım sistem toplayacakmış. Zorlayarak 1500 tl bütçesi olduğunu ve pek aşamayacağını söyledi. Elinde monitör ve HDD'si varmış. Benden sistem toplamamı istedi ve ben de aşağıdaki sistemi topladım. Sistemde değiştirilmesi gereken/önerilen bir parça var mı ?
Ekran Alıntısı2.PNG
 
Bu sistemi al. Çok daha iyi.
Ekran Alıntısı.PNG


Pardon tam okumamışım HDD sizde varmış benim önerdiğim sistemin aynısını toplayıp Benim önerdiğim HDD ve Ekran kartı yerine R9 280 alın.
 
Arkadaşımın elinde HDD olduğunu zaten belirtmiştim. Bir de bütçeyi aşmışsınız ki arkadaşımın bütçeyi aşamayacağını söylemiştim. Son olarak da @Kubilay22 'nin önerdiği ekran kartı sizin önerdiğinizin bir üst modeli olmasına rağmen sizin önerdiğiniz sistem nasıl daha iyi oluyor ?
 
@enes1391 Benim önerdiğim anakart, işlemci ve ram daha yüksek baktıysan. ayrıca HDDyi ve ekran kartını çıkarıp r9 280 almanı söylemiştim sana. Yani kubilayın dediği ekran kartı ile aynı oluyor. Zaten i3 işlemciye r9 280 ve 600w güç kaynaklı kasa gereksiz. FX 6300 i3'ten daha performanslı. 31 TL çok para değil gerçekten verdiğine değer.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleme:
Zafer arkadaşımız çok güzel bit sistem toplamış 20 tl daha fazla verip ram ini ve ekran kartını asus yapabilirsin
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    67,2 KB · Görüntüleme: 498
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı